Nieuw per februari 2024
The Pow-Her Project
IMG 2927

De voordelen the Pow-Her Project:

Verbetert je zelfvertrouwen & zelfliefde

Verbetert je fysieke & mentale weerbaarheid

Trainen naar een doel: de fotoshoot 

Inclusief coaching

Inclusief persoonlijk voedings & trainings plan

Tijdens mijn jeugd, pubertijd en ook nog tijdens mijn 20e jaren heb ik mezelf vaak onzeker gevoeld. Het was geen gemakkelijke periode, vooral de afgelopen jaren waren zwaar. Ik ging door een scheiding, had tegenslagen op zakelijk gebied en werd ook nog eens ziek. Veel van mijn vrienden en vriendinnen had ik niet meer, maar toch probeerde ik altijd mijn hoofd omhoog te houden.

Ik besloot met mezelf aan de slag te gaan en al mijn trauma's te verwerken. Het kostte tijd en moeite, maar ik ben ongelooflijk trots op mezelf dat ik dit heb kunnen bereiken.
Maar wat mij echt raakt, is dat er zoveel vrouwen zijn die zichzelf onzeker voelen. Ze twijfelen aan zichzelf, hun lichaam, wie ze zijn en wat ze hebben bereikt. Ik herken die gevoelens maar al te goed, en ik gun het deze dames om het geweldige gevoel van zelfliefde, zelfvertrouwen en acceptatie te ervaren.
Ik heb jarenlang aan mezelf gewerkt, en nu wil ik graag andere vrouwen helpen om een positieve start te maken en zich zekerder te laten voelen. Ik wil hen laten zien dat ze prachtig zijn, precies zoals ze zijn.

Daarom heb ik het geweldige Pow-Her project ontwikkeld, samen met fotografe Sharon Maat. Sharon heeft vele vrouwen geportretteerd en zag hoe onzeker ze waren. We vinden het allebei ontzettend zonde dat zoveel vrouwen deze gevoelens hebben, dus willen we daar graag verandering in brengen.

Wij zijn dus op zoek naar minimaal 8 dames die samen met ons het Pow-Her project willen ingaan.

Wat is The Pow-Her Project?
In dit programma zullen we werken aan het vergroten van jouw zelfliefde, zelfvertrouwen en acceptatie, zodat jij een positiever beeld van jezelf kunt ontwikkelen. We zullen je begeleiden op zowel mentaal als fysiek vlak, met behulp van verschillende workshops en sessies.

De eerste stap is het doorbreken van de onzekerheid en negatieve gedachten die deze vrouwen over zichzelf hebben. We zullen je helpen om positieve affirmaties te gebruiken en je innerlijke dialoog te veranderen. Daarnaast zullen we werken aan het herontdekken en omarmen van jouw individualiteit en unieke schoonheid.

Op het fysieke vlak zullen we de nadruk leggen op gezondheid en fitheid, met behulp van voedingsadviezen en een persoonlijk trainingsprogramma dat rekening houdt met ieders individuele behoeften en doelen. We willen je laten zien dat gezond zijn niet betekent dat je eruit moet zien als een bepaald ideaalbeeld, maar dat het gaat om goed voor jezelf zorgen en je eigen kracht en energie te vinden.
Aan het einde van het programma zal Sharon Maat de fotoshoots doen, om je zelfvertrouwen te vergroten en je te laten zien hoe prachtig je bent. Deze foto's kun je gebruiken als een blijvende herinnering aan je transformatie en als bron van motivatie tijdens moeilijke momenten.
Naast het Pow-Her programma willen we ook een community creëren waarin deelnemers elkaar kunnen steunen en inspireren. We zullen regelmatig bijeenkomsten organiseren waarin we ervaringen kunnen delen, successen kunnen vieren en elkaar kunnen ondersteunen in het behouden van de positieve veranderingen.
Door het Pow-Her project hopen we dat alle vrouwen zichzelf uiteindelijk kunnen omarmen, trots kunnen zijn op wie ze zijn en vol zelfvertrouwen hun eigen weg kunnen bewandelen. Het is onze missie om zoveel mogelijk dames te empoweren en hen te laten zien dat ze de kracht hebben om elke uitdaging te overwinnen en zichzelf lief te hebben, precies zoals ze zijn.

Dit is wat je krijgt bij het Elite Project:

  • 1:1 personal training 1x per week t.w.v. € 78,- x 12 = € 936,-
  • 3x online groeps coaching + 1x 1:1 t.w.v. € 200,-
  • ICE bad workshop t.w.v. € 29,50
  • Een waardevol werk & e-book t.w.v. € 80,-
  • Fotoshoot incl haar & make up t.w.v. € 350,-
  • Drie bewerkte foto’s t.w.v. € 80,-
  • Herstel advies t.w.v. € 35,-
  • Algemeen voedingsadvies t.w.v. € 35,-
  • Trainingsprogramma t.w.v. € 35,-

Totale waarde programma: € 1780,50
Prijs per maand: € 593,50

Prijs per maand wanneer je instapt vóór 3 februari:

€ 499,- per maand

Er zijn al dames ingestapt. We hebben nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. We starten vanaf 8 februari.

Klik op de button om je aan te melden!

Wat de deelnemers zeggen over The Pow-Her Project

"Ik start vanaf 8 februari met The Pow-Her Project, ik heb er zin in"

Ik vind het fijn om met een doel te werken en daar naartoe te trainen. Dit is echt een cadeau voor mezelf. 

313039850 10221204475012130 8988833694544087473 n

Marianne
Lid sinds 2021

"Fijne toevoeging naast mijn PT traject"

Ik train al een tijdje bij ONE80fit en heb het erg naar mijn zin. The Pow-Her Project is echt een geweldige aanvulling op mijn andere trainingen. Ik ga nu echt het beste uit mezelf halen en ik heb iets gevonden wat mij uit mijn comfortzone trekt. 

Roxanne
Geen lid, externe deelnemer

"Wat een geweldig cadeau!"

Mijn man heeft mij dit cadeau gedaan. Hij weet hoe onzeker ik mezelf soms kan voelen. Ik ben er zelf zo klaar mee en ik kan niet wachten om te starten!

Heidi
Lid sinds 2022

Laat hier je gegevens achter wanneer je meer informatie wilt over The Pow-Her Project of voor een intakegesprek

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Versturen

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit evenement?

Dit evenement is bedoeld voor mensen die houden van een fysieke uitdaging, maar ook voor mensen die regelmatig sporten en het belang van goed herstel na een sportprestatie soms vergeten. Het is ook geschikt voor mensen die veel stress, werkdruk of andere spanningen ervaren en behoefte hebben aan een moment om op te laden.

Ik heb nog nooit een ijsbad gedaan, kan ik dan meedoen?

Ja, absoluut! Tijdens de inspiratiesessie zullen we uitleggen wat het effect is van de combinatie van warmte- en koutraining. Het is echter wel belangrijk om te controleren of je geen contra-indicaties hebt, zoals hartklachten of epilepsie. We raden je aan om voor de zekerheid contact op te nemen met je huisarts en te overleggen of je aan dit evenement kunt deelnemen.

Is er EHBO aanwezig tijdens het evenement?

Ja, tijdens het evenement is er EHBO aanwezig. Het vindt plaats op het terrein van Adventure Vlaardingen, waar een AED aanwezig is. Bovendien zijn alle instructeurs opgeleid voor reanimatie en EHBO.

Welke kleren trek ik aan tijdens dit evenement?

Tijdens dit evenement zul je meerdere keren van kleding moeten wisselen. Tijdens de warmte- en koudesessie draag je badkleding en teenslippers. Misschien vind je een hamamdoek fijn of kun je een surfponcho dragen voor wat extra bescherming. Na de warmte- en koudesessie kun je je omkleden in comfortabele kleding die vies mag worden. Aangezien het evenement middenin de natuur plaatsvindt, raden we aan om kaplaarzen of outdoorschoenen te dragen. Vergeet niet een handdoek mee te nemen en een extra set kleding voor het geval dat het gaat regenen.

Gaat het evenement door bij slecht weer?

Ja, het evenement gaat ook door bij slecht weer. Het weer is namelijk een natuurlijk element waar we juist mee willen trainen. Of het nu koud is of hard regent, ons evenement gaat door. Alleen wanneer er gevaarlijke omstandigheden ontstaan door onweer of gladheid, zullen we overwegen om het evenement te verplaatsen.