De voordelen van een ijsbad

Versterkt het immuunsysteem

Energieboost

Leren omgaan met koude 

Grensverleggend

Ontstekingsremmend

Ontdek de sensationele wereld van ICE workshops bij ONE80 Personal Fit Studio in Vlaardingen!

Laat je leiden door ervaren professionals terwijl je de voordelen van koude training ontdekt. 

Deze innovatieve workshops beloven jouw lichaam en geest te transformeren. Versterk je immuunsysteem, verminder ontstekingen, verbeter je bloedsomloop en optimaliseer je herstel na een intensieve training. 

Bij ONE80fit krijg je les volgens de XPT life methode. Een methode uit Amerika, ontwikkelt door "big wave surfer" Laird Hamilton. Met zijn ademtechnieken en behulp van onze trainers ga je het ijswater in. 

Op een leuke en no nonsense manier leggen wij je de theorie uit en bereiden je voor door middel van ademhalingstechnieken.

Eén keer per maand hebben wij een beginners workshop en een REPEAT workshop. Wanneer je de beginners workshop hebt doorlopen kun je je koude training elke maand bijhouden door de REPEAT workshop te volgen.

Je hoeft bij ons geen lid te zijn om deel te nemen aan de workshops. Waar wacht je nog op? Kom naar ONE80 Personal Fit Studio en ervaar de kracht van ijs!

Volgende ICE workshops 2024:

Nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt

Schrijf je in via info@one80fit.nl of neem contact op via ons contactformulier.

Bekijk de tarieven hierWat de deelnemers zeggen over onze ICE workshops

Een fantastische ervaring

Voor het eerst meegedaan aan de ICE workshop bij ONE80 Personal Fit Studio. Goede voorbereiding vooraf met ademhalingsoefeningen en uitleg wat er gaat gebeuren. Daarna natuurlijk onze ijsdoop. Een fantastische ervaring die ik zeker vaker ga beleven. Ik ben twee keer het ijsbad ingegaan. Wat een beleving. Dat je als mens zoiets gewoon kan en hoe heerlijk voel je je als je eruit komt zo ontspannen en energiek.
Ik kijk uit naar de volgende ICE workshop.

Vanessa
Lid sinds 2021

Ik durfde eerst niet maar ik ben toch gegaan. Aanrader!

Ik ben al bijna twee jaar aan het trainen bij One80. Ik zag regelmatig de ICE workshops voorbij komen maar durfde er nooit aan mee te doen.
Een paar weken geleden heb ik mij toch opgegeven en daar heb ik geen spijt van!
Wat een leuke ervaring. Eerst kregen we een hele goede duidelijke uitleg, daarna kregen we ademhalingsoefeningen. Zo bijzonder dat je in een hele korte tijd al zoveel kan leren. En tot slot 3 minuten in het ijsbad.
Kortom een aanrader!!

Birgit
Lid sinds 2020

Ik ga zeker nog een ICE workshop volgen

Samen met mijn vriendin en zoon de ICE workshop gevolgd bij One80. Wat een geweldig gave ervaring! Goede en heldere uitleg, fijne omgeving waar je je op je gemakt voelt met respect voor elkaar. Ik ga zeker nog een andere ICE workshop volgen!

Wendela
Lid sinds 2021

Wil jij ook deelnemen aan een ICE workshop? Of wil je een ICE workshop op locatie met je collega's?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Versturen

Veelgestelde vragen

Is het ijsbad geschikt voor iedereen, inclusief beginners?

Bij ONE80 Personal Fit Studio is dat de ijsbad workshops meestal geschikt zijn voor de meeste mensen, inclusief beginners. De workshops worden begeleid door ervaren professionals die zorgen voor een veilige en geleidelijke ervaring. Het is echter altijd aan te raden om eventuele gezondheidsproblemen of beperkingen vooraf te bespreken met de instructeurs om te beoordelen of de ijsbad workshop geschikt is voor jou.

Wat houdt een ijsbad workshop bij ONE80fit precies in, inclusief duur en inhoud?

Je krijgt eerst een deel theorie over wat koude training met je lichaam en wat het mentaal met je doet. Daarna krijg je de speciale ademtechnieken aangeleerd en leer je om te ontspannen. Wanneer je de ademtechnieken onder de knie hebt ga je onder begeleiding het ijsbad in.
Alles bij elkaar zijn we ongeveer 2 uur bezig. 

Wat zijn de contra-indicaties voor een ijsbad workshop?

Contra-indicaties voor een ijsbad workshop zijn onder andere hartziekten, hoge bloeddruk, zwangerschap, circulatoire aandoeningen, koude allergieën, thermische overgevoeligheid en epilepsie. Raadpleeg altijd eerst een arts voordat je deelneemt.

Wat neem ik mee naar een ijsbad workshop?

Badkleding, badjas, badslippers, grote handdoek, warme kleding, eventueel douchespullen, een gezonde snack, water fles.

Is er een mogelijkheid om een prive ijsbad workshop te boeken?

Ja, die mogelijkheid is er. Neem even contact met ons via het contactformulier dan informeren wij je er graag over.