Gratis proefles

Push yourself to your limit

Wieteke

Wieteke is de trotse oprichtster van de studio. Zij heeft haar sporen verdiend als personal trainer en instructeur in de fitnessbranche. Haar tomeloze energie, haar specialistische kennis, haar persoonlijke aandacht en haar aanstekelijke enthousiasme maken dat Wieteke iedereen doeltreffend kan helpen om persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken. Wieteke is afgestudeerd aan het CIOS, NASM gecertificeerd en volgt regelmatig bijscholingen in Los Angeles o.a. bij Jorgen de Mey (bekende personal trainer Hollywood). Zij heeft meegewerkt aan het succesvolle tv-programma Obese en heeft in november 2018 met succes de opleiding tot XPT trainer afgerond in Los Angeles. Zij is de allereerste XPT-trainer in Nederland. Check www.xptlife.com voor meer informatie.

Naomi

Naomi is een aandachtige en doortastende trainer met een passie voor krachttraining en weightlifting. Zij heeft de opleiding Lifestyle Coach en NLP gevolgd, is NASM gecertificeerd en volgt momenteel een opleiding voor hormoonspecialist. Alle opgedane kennis wordt ingezet voor een goede begeleiding. De functie van Naomi is tweeledig, want Naomi zorgt naast personal trainingen ook voor de administratie bij ONE80. Bij algemene vragen, kun je bij haar terecht.

Claire

Claire is al vanaf haar 18e werkzaam in de sport. Claire is afgestudeerd aan het CIOS in Goes en heeft zich gespecialiseerd in sportmanagement. Clair heeft een uitgebreide expertise. Zij heeft gewerkt bij een topsport-organisatiebureau, bij de luchtmacht als sportinstructeur en als docent in het mbo-onderwijs bij de opleiding Lifestyle en Sport & Bewegen. Momenteel is zij alweer heel wat jaren personal trainer, houdingspecialist, op basisscholen docent van de methode Sociaal-Emotioneel en docent van de opleiding fitness A, B, Bootcamp en Sportvoeding.

Ton

Ton is meer dan 40 jaar werkzaam in de sport en zet zich alweer ruim 5 jaar in voor ONE80. Zijn levensstijl gebruikt hij om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Met passie, enthousiasme, enorm veel vakkennis en volle overgave coacht hij naar het gewenste resultaat. Zijn trainingen zijn uitdagend, zeer variërend en van hoge kwaliteit. Ton is afgestudeerd aan het CIOS en heeft daarna in al die jaren zijn kennis bijgehouden door diverse opleidingen te volgen. Naast zijn werk als personal trainer leidt hij fitnesstrainers op, slaat hij regelmatig een balletje op de golfbaan en is hij fanatiek wielrenner.

closearrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram