Gratis proefles

Run. Lift. Eat. Sleep. Repeat.

Onze studio

ONE80 Personal Fit Studio is een super toffe en inspirerende plek om aan de nieuwe versie van jezelf te werken. We bestaan inmiddels 10 jaar en zijn sinds eind 2019 gevestigd op woon- en autoboulevard Hoogstad. We hebben het pand compleet gerenoveerd tot een hoogwaardige studio. Je komt binnen in onze koffiecorner waar je gezellig, aan onze grote tafel, een kop koffie kunt drinken en waar je na de les nog even kunt nakletsen. Heb je liever een eiwitshake na het trainen? Dan maken wij die voor je klaar met vers fruit.

Onze sportruimte beneden is voorzien van een rubbervloer en een kunstgras sprinttrack. Ook is er een professioneel weightlifting platform. Onze dumbells zijn er tot 40 kg. Aangevuld met diverse apparaten voor een goede cardio workout, maakt deze ruimte tot een complete workout studio. Op de eerste verdieping bevinden zich kantoorruimtes en hebben wij een kleedkamer en een kleedkamer/douche. Verder is er een tweede sportruimte met diverse losse materialen en cardio apparatuur. Onze studio is voorzien van een grote overhead deur welke helemaal open kan zodat de ruimte in verbinding staat met buiten. De trainingen vinden zowel boven als beneden plaats en bij mooi weer buiten op ons parkeerterrein achter het pand.

Op lokatie binnen kijken? Maak een afspraak, je bent welkom!
closearrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram