Hard work pays off

Training


Personal training

Personal training is het beste uit jezelf halen en samen met een trainer werken aan je doelen door middel van 1 op 1 training. De focus ligt op het behalen van resultaat. Het volgen van personal training is een sportieve uitdaging. Je zult merken dat je meer uit jezelf kunt halen dan je ooit dacht. De aandacht is volledig op jou gericht en de trainingen worden aangepast aan jouw doelen.


Personal Buddy training

Bij ons is het ook mogelijk om Personal Buddy Training te volgen. Trainen met een buddy; een sportmaatje. Jullie krijgen vooraf een uitgebreide intake en gaan dan met elkaar aan de slag op basis van een uitgewerkt trainingsplan. Jullie worden hierin begeleid door een personal trainer. De voortgang wordt geregistreerd, gemonitord en bewaakt. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om met een buddy te trainen. Mocht je geen buddy hebben dan kunnen wij hierin bemiddelen.


Personal Group training

Een Personal Group Training is een training in groepsverband (maximaal 10 personen) onder begeleiding van een personal trainer. De ideale manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Of je nu wilt afvallen, je conditie verbeteren, meer uitdaging wilt in je training of je grenzen verleggen op sportgebied, deze training is een fantastische work-out om jouw lichaam naar een hoger plan te brengen.

Lees verder...


Open Gym

Voor de leden van ONE80fit hebben we een extraatje. Dit is een Open Gym. Op vaste tijden in het rooster kan er door maximaal 5 personen ingeboekt worden en heb je de gym voor jezelf. Op het whiteboard staat een workout die je zou kunnen doen maar je mag ook je eigen workout doen. Er is op dat moment wel iemand waar je vragen aan kunt stellen maar je hebt verder geen begeleiding. Prettig voor als je niet zo van overvolle sportscholen houdt.


Nature

Ieder kwartaal organiseren we bij ONE80 een Nature workout. De ene keer gaan we buiten hardlopen, golfsurfen, suppen, mountainbiken, wandelen. Dit om te stimuleren dat je buiten de trainingen bij ONE80 ook zelf lekker buiten gaat sporten.

Together
we can do
great things
close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram