Gratis proefles

Hard work pays off

Training


Personal training

Personal training is het beste uit jezelf halen en samen met een trainer werken aan je doelen door middel van 1 op 1 training. De focus ligt op het behalen van resultaat. Het volgen van personal training is een sportieve uitdaging. Je zult merken dat je meer uit jezelf kunt halen dan je ooit dacht. De aandacht is volledig op jou gericht en de trainingen worden aangepast aan jouw doelen.

Gratis intake? Meld je aan.


Personal Buddy training

Bij ons is het ook mogelijk om Personal Buddy Training te volgen. Trainen met een buddy; een sportmaatje. Jullie krijgen vooraf een uitgebreide intake en gaan dan met elkaar aan de slag op basis van een uitgewerkt trainingsplan. Jullie worden hierin begeleid door een personal trainer. De voortgang wordt geregistreerd, gemonitord en bewaakt. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om met een buddy te trainen. Mocht je geen buddy hebben dan kunnen wij hierin bemiddelen.

Meer informatie? Laat het ons weten.


Personal Group training

Een Personal Group Training is een training in groepsverband (maximaal 10 personen) onder begeleiding van een personal trainer. De ideale manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Of je nu wilt afvallen, je conditie verbeteren, meer uitdaging wilt in je training of je grenzen verleggen op sportgebied, deze training is een fantastische work-out om jouw lichaam naar een hoger plan te brengen.

Lees verder...

Gratis proefles? Meld je aan.


Nature

Ieder kwartaal organiseren we bij ONE80 een Nature workout. De ene keer gaan we buiten hardlopen, golfsurfen, suppen, mountainbiken, wandelen. Dit om te stimuleren dat je buiten de trainingen bij ONE80 ook zelf lekker buiten gaat sporten.

Together
we can do
great things
closearrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram