Together we can do great things

Personal Group Training

Een Personal Group Training is een training in groepsverband (maximaal 10 personen) onder begeleiding van een personal trainer. De ideale manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Of je nu wilt afvallen, je conditie verbeteren, meer uitdaging wilt in je training of je grenzen verleggen op sportgebied, deze training is een fantastische work-out om jouw lichaam naar een hoger plan te brengen.


Total body

Deze training is geschikt voor mensen die aan hun conditie willen werken, aan de coördinatie willen werken, de spiermassa willen verhogen, goed in shape willen zijn, fit willen blijven en het leuk vinden om in groepsverband te trainen.


Strength

De strength lessen bestaan vooral uit krachttraining. Zwaar trainen met de nadruk op het opbouwen van meer kracht en opbouwen van spiermassa


Boxfit

Boxfit is een uitdagende les waarbij de nadruk ligt op het boksen. We stoten niet naar het hoofd, maar hoofdzakelijk op de handschoenen en pads.

Je leert de basis technieken van het boksen en traint je uithoudingsvermogen, kracht snelheid en coördinatie Een super gave workout om je corona stress even helemaal van je af te boksen.

The power
is in the
balance
close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram