Nieuws

Vanaf 16 september massages bij ONE80fit

ONE80 Recover: Massages vanaf 16 september

Vanaf 16 september zal Linda Mahmoud massages komen verzorgen bij ONE80fit. Dit zal allereerst gebeuren op woensdagavond. Je kunt bij ons een massage inboeken met Linda voor 30 minuten of 50 minuten. Linda doet de volgende soorten massages:

Sportmassage
Sportmassage verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en helpt je lichaam sneller herstellen. Het voorkomt overbelasting van de spieren en kan tevens gebruikt worden de spieren juist te activeren. Blessures kunnen hierdoor worden voorkomen en hersteld.

Cupping
Bij cupping wordt de cup door middel van een pompje vacuüm gezogen op de huid. Cupping heeft een diepere werking dan massages. Verklevingen en spierknopen worden naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven.

Cellulitis behandeling
Cellulite, ook wel sinaasappelhuid huid genoemd, wordt gezien als een zeer storend esthetisch probleem. Meestal komt cellulite voor op de benen en billen bij vrouwen. Het is een misverstand dat dit enkel voorkomt bij vrouwen met overgewicht. Daarentegen kan een verhoogt vetpercentage er wel voor zorgen dat de aandoening verergert.
Cellulitis is geen makkelijk probleem om aan te pakken maar er bestaat zeker een methode om de huid te verbeteren, zo niet om helemaal van de cellulite af te komen! Om de celluliteconditie van de huid te verbeteren leent de cupping massage zich hier uitstekend voor.

Kinesiotape
Deze tape is een elastisch katoenen tape wat op de huid wordt aangebracht. Kinesiotape heeft onder andere een pijndempende en spierondersteunende werking. Na het aanbrengen wordt de huid iets opgetild waardoor de bloedcirculatie rondom het aangedane gebied wordt verbeterd, de druk wordt verlaagd en de pijn wordt verminderd. Kinesiotape wordt ook gebruikt bij hooikoortsklachten.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

Massage
50 min €50,-
30 min €35,-

Cupping
50 min (full body) €50,-
30 min (alleen bovenlichaam) €35,-
30 min (alleen onderlichaam) €30,-

Cupping Cellulite
1* (los) €30,-
5* (pakket) €125,-
10* (pakket) €230,-

Kinesiotaping
Los €5,-

Binnenkort kunnen leden via de webshop een massage bestellen en deze zelf inplannen op woensdagavond. We zijn druk bezig om alles hiervoor klaar te zetten. Zodra de mogelijkheid er is geven wij een seintje.

Ben je geen lid en wil je wel een massage? Neem dan even contact met ons op via: 010-2298064

Wil je meer informatie? Mail ons dan via info@one80fit.nl

Meer nieuws

close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram