Verhalen van ONE80 Hero's

Trots op deze HERO 2.0: Annelie verloor ruim 30 kg


“Op de rechterfoto til ik meer dan 30 kilo, het gewicht dat ik de afgelopen maanden ben kwijt geraakt. Die kilo's had ik er door stress en drukte aangegeten. Ik at teveel en te vaak en bewoog niet.

Vorig jaar ging de knop om, het ging zo niet langer. Ik was niet fit en kreeg gezondheidsklachten. Ik ging op zoek en kwam bij One80personalfitstudio uit.

Samen met Wieteke ging ik aan de slag. Niet alleen met beweging en voeding, maar ook met mijn mentale conditie en het nemen van rust. Via een app hield ik bij wat ik at en geloof me, dan denk je nog wel een keer extra na als je gedachteloos een koekje in je mond stopt. Ik eet normaal, dus geen crashdieet met shakes of eierkoeken.

In combinatie met beweging, het nemen van voldoende rust en werken aan mijn mentale doorzettingsvermogen heb ik inmiddels bergen verzet. Momenteel heb ik veel onzekerheid in mijn leven, zowel privé als in werk. De 1.0 versie van mij zou nu met een zak chips op de bank gaan zitten. Maar mijn 2.0 versie denkt sterk, gelooft in zichzelf en blijft in beweging.

Super veel dank aan Wieteke en de andere toppers van One80: Claire, Joram en Naomi”

Wij zijn trots op deze hero! #hero2.0 #one80fit

Meer verhalen

close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram