De voordelen van Personal Training

Betere resultaten

Het is educatief 

Hulp bij het opstellen van realistische doelen d.m.v. het Hero 2.0 concept

Kwalitatief, effectief en efficient 
trainen

Personal training is het beste uit jezelf halen en samen met een trainer werken aan je doelen door middel van 1 op 1 training. 

Samen met je trainer ga je aan slag. Niet alleen op gebied van training maar ook op gebied van voeding,  herstel & mentaal vlak. Tijdens de eerste intake wordt duidelijk hoe jouw Hero 2.0 plan eruit kan gaan zien. 

De focus ligt op het behalen van resultaat. Het volgen van personal training is een sportieve uitdaging. Je zult merken dat je meer uit jezelf kunt halen dan je ooit dacht. De aandacht is volledig op jou gericht en de trainingen worden aangepast aan jouw doelen en jouw belastbaarheid.

Wat sporters over onze Personal Trainingen zeggen

Ik kijk er iedere keer weer naar uit om te gaan"

Ken je dat gevoel dat je motivatie mist om te gaan sporten? En dat je een ster bent geworden in het verzinnen van smoesjes om niet te gaan sporten?

Ik ken dat gevoel gelukkig niet. Ruim 1,5 jaar sport ik minimaal 1x per week bij One80Fit en ik kijk er iedere keer weer naar uit om te gaan. Je krijgt professionele begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers en de trainingen zijn van hoge kwaliteit. De gym is goed en mooi opgezet en je wordt getraind en uitgedaagd op jouw eigen niveau.

Marcella
Lid sinds 2019

Voordat ik bij ONE80 trainde had ik erg last van wedstrijdspanning"

Sinds 3 jaar train ik 2 keer per week bij One80. Deze trainingen zijn voor mij heel erg waardevol. In de afgelopen 1,5 jaar ben ik namelijk zowel fysiek als mentaal gegroeid. Dit heb ik niet alleen in de gym gemerkt, maar ook op de judomat.  
Voordat ik bij One80 trainde had ik erg last van wedstrijdspanning en om dit onder controle te krijgen. Eenmaal bij Wieteke heb ik geleerd hoe ik op de juiste manier moet ademen om mijn lichaam te kalmeren. Dit hebben we vooral gedaan door verschillende ademhalingsoefeningen. 
Daarnaast heb ik een bepaalde routine gecreëerd naar wedstrijden toe en op mijn wedstrijddag. Zo weet ik nu precies wat ik moet eten na het weeg moment om goed aan te sterken. Uiteindelijk heb ik in 2022 op het EK gestaan en ben ik 5e geworden in mijn gewichtsklasse. Ik ben Wieteke en haar team erg dankbaar. 

Christina
Lid sinds 2020

Geen training is hetzelfde"

Ik train al tien jaar bij ONE80Fit en dat is niet voor niets. Persoonlijke aandacht in de personal training, de buddy training en de small group trainingen. Elke keer afwisselend en gericht op jou of de groep. 

Geen training is hetzelfde, dat maakt dat het leuk blijft terwijl je sterker, fitter en gezonder wordt en ook blijft. Mijn gezondheid is voor mij erg belangrijk.

En naast de aandacht voor de training wordt er ook aandacht besteed aan voeding en het koppie.

Melle
Lid sinds 2011

Laat hier je gegevens achter voor een GRATIS groepsles of een intakegesprek

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de specialisaties en ervaringen van de personal trainers bij ONE80 Personal Fit Studio?

Bij ONE80 Personal Fit Studio in Vlaardingen hebben de personal trainers verschillende specialisaties en ervaringen op het gebied van fitness en gezondheid. Ze zijn opgeleid en gecertificeerd om een breed scala aan trainingsmethoden en technieken toe te passen om jou te helpen je doelen te bereiken. Het team van personal trainers bij ONE80 Personal Fit Studio heeft expertise op het gebied van o.a. krachttraining, conditietraining, functioneel trainen, voedingsadvies, motivatie, mentale begeleiding, ijsbad workshops, ademhaling.  Ze zijn toegewijd om jou te begeleiden, te motiveren en te ondersteunen tijdens je fitnessreis, ongeacht je niveau of doelstellingen. Neem gerust contact op voor meer informatie over de achtergronden en specialisaties van de personal trainers.

Hoe ziet een typische trainingssessie eruit en wat kan ik verwachten tijdens mijn personal training bij ONE80fit?

Bij ons worden de personal trainingssessies individueel aangepast aan jouw behoeften, doelen en niveau. De personal trainers begeleiden je bij oefeningen, verbeteren je techniek en motiveren je om het beste uit elke sessie te halen. Ze helpen je op alle fronten fitter te worden met aandacht voor voeding, herstel en lifestyle. Elke sessie is anders, maar de rode draad is de focus op de basic movements om je kracht en conditie te verbeteren. Elke sessie is effectief, motiverend en leuk om jouw doelen te bereiken.

Welke resultaten kan ik verwachten te behalen door te trainen met een personal trainer bij ONE80 Personal Fit Studio?

Met een personal trainer bij ONE80 Personal Fit Studio kun je verwachten: verbeterde kracht en uithoudingsvermogen, gewichtsverlies, betere lichaamshouding en flexibiliteit, verhoogd zelfvertrouwen en motivatie. Dit is afhankelijk van je inzet en consistentie.

Wat zijn de tarieven voor personal training bij ONE80Fit en hoe kan ik een afspraak maken voor een intakegesprek?

De tarieven kun je hier op deze website vinden in het menu onder "tarieven". Een afspraak voor een gratis intake gesprek is snel gemaakt. Klik op de button bovenin deze pagina en laat je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op.