De voordelen van Personal Training

Betere resultaten

Het is educatief 

Hulp bij het opstellen van realistische doelen d.m.v. het Hero 2.0 concept

Kwalitatief, effectief en efficient 
trainen

Personal training is het beste uit jezelf halen en samen met een trainer werken aan je doelen door middel van 1 op 1 training. 

Samen met je trainer ga je aan slag. Niet alleen op gebied van training maar ook op gebied van voeding,  herstel & mentaal vlak. Tijdens de eerste intake wordt duidelijk hoe jouw Hero 2.0 plan eruit kan gaan zien. 

De focus ligt op het behalen van resultaat. Het volgen van personal training is een sportieve uitdaging. Je zult merken dat je meer uit jezelf kunt halen dan je ooit dacht. De aandacht is volledig op jou gericht en de trainingen worden aangepast aan jouw doelen en jouw belastbaarheid.

Wat sporters over onze Personal Trainingen zeggen

Ik kijk er iedere keer weer naar uit om te gaan"

Ken je dat gevoel dat je motivatie mist om te gaan sporten? En dat je een ster bent geworden in het verzinnen van smoesjes om niet te gaan sporten?

Ik ken dat gevoel gelukkig niet. Ruim 1,5 jaar sport ik minimaal 1x per week bij One80Fit en ik kijk er iedere keer weer naar uit om te gaan. Je krijgt professionele begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers en de trainingen zijn van hoge kwaliteit. De gym is goed en mooi opgezet en je wordt getraind en uitgedaagd op jouw eigen niveau.

Marcella
Lid sinds 2019

Voordat ik bij ONE80 trainde had ik erg last van wedstrijdspanning"

Sinds 3 jaar train ik 2 keer per week bij One80. Deze trainingen zijn voor mij heel erg waardevol. In de afgelopen 1,5 jaar ben ik namelijk zowel fysiek als mentaal gegroeid. Dit heb ik niet alleen in de gym gemerkt, maar ook op de judomat.  
Voordat ik bij One80 trainde had ik erg last van wedstrijdspanning en om dit onder controle te krijgen. Eenmaal bij Wieteke heb ik geleerd hoe ik op de juiste manier moet ademen om mijn lichaam te kalmeren. Dit hebben we vooral gedaan door verschillende ademhalingsoefeningen. 
Daarnaast heb ik een bepaalde routine gecreëerd naar wedstrijden toe en op mijn wedstrijddag. Zo weet ik nu precies wat ik moet eten na het weeg moment om goed aan te sterken. Uiteindelijk heb ik in 2022 op het EK gestaan en ben ik 5e geworden in mijn gewichtsklasse. Ik ben Wieteke en haar team erg dankbaar. 

Christina
Lid sinds 2020

Geen training is hetzelfde"

Ik train al tien jaar bij ONE80Fit en dat is niet voor niets. Persoonlijke aandacht in de personal training, de buddy training en de small group trainingen. Elke keer afwisselend en gericht op jou of de groep. 

Geen training is hetzelfde, dat maakt dat het leuk blijft terwijl je sterker, fitter en gezonder wordt en ook blijft. Mijn gezondheid is voor mij erg belangrijk.

En naast de aandacht voor de training wordt er ook aandacht besteed aan voeding en het koppie.

Melle
Lid sinds 2011

Laat hier je gegevens achter voor een GRATIS groepsles of een intakegesprek

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Versturen