Trainingsaanbod

Personal Group Training

De voordelen van Personal Group Training

Trainingen in kleine & overzichtelijke groepen

Maximaal 12 personen

Meer persoonlijke aandacht 

Grensverleggend

Lagere investering

Een Personal Group Training is een training in groepsverband (maximaal 12 personen) onder begeleiding van een personal trainer. 

De ideale manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Of je nu wilt afvallen, je conditie verbeteren, meer uitdaging wilt in je training of je grenzen verleggen op sportgebied, deze training is een fantastische work-out om jouw lichaam naar een hoger plan te brengen.

Mix
Deze training is geschikt voor mensen die aan hun conditie en coördinatie willen werken, de spierkracht willen verhogen, goed in shape willen zijn, fit willen blijven en het leuk vinden om in groepsverband te trainen.
Tijdens deze les worden verschillende uitdagende oefeningen met elkaar gemixt. Iedere week is de les anders, dit maakt het erg gevarieerd. 

Strength
De strength lessen bestaan vooral uit krachttraining. Zwaar trainen met de nadruk op het opbouwen van meer kracht en opbouwen van spiermassa. 

Cardio

Deze training is voornamelijk bedoeld om het cardiovasculaire systeem te trainen. Dat wil zeggen, vergroten van het longvolume en de algehele conditie. Tijdens deze les zullen er vooral conditionele oefeningen worden gedaan waarbij de nadruk ligt op lange duur cardio zoals springtouwen, boxjumps, cone drills, loopvormen etc.

Flex & Air
Veel te vaak vergeten we dat training niet alleen bestaat uit conditionele en kracht oefeningen maar ook het flexibel en mobiel houden van o.a. spieren en gewrichten. Tijdens onze Flex & Air lessen zullen we ongeveer 20 a 30 minuten bezig zijn met flexibiliteits & mobiliteits oefeningen. Het lichaam op een relaxte manier los maken om het vitaal en flexibel te houden.
Het Air gedeelte gaat vooral om de ademhaling. Je leert volgens de XPT life methode om meer rust in je lichaam te krijgen door beter te ademen. 
Ademhalen is levensbehoefte nummer 1 en veel mensen ademen verkeerd of houden onnodig hun adem in. Zelfs zonder dat door te hebben. 

Hybride 
Tijdens de Hybride training trainen we voor het Hyrox event in Rotterdam Ahoy. Deze training gaat vanaf januari 2024 weer van start. Het is een zwaardere training dan alle andere trainingen en vooral gericht op een combinatie tussen uithoudingsvermogen en kracht. Er wordt getraind op hardlopen, wall balls, ski-erg, roeien, walking lunges en nog veel meer. Alles om het grote Hyrox event in april 2024 te behalen.

Kijk mee met onze Personal Group Training

Neem een kijkje tijdens één van onze groepstrainingen.

Wat sporters over onze Personal Group Trainingen zeggen

Nooit gedacht dat ik trainen leuk zou gaan vinden"

Twee jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij One80 in de groepsles. Er is voor een ieder een training, die bij jouw niveau past. Persoonlijke aandacht voor iedereen.
Ik had nooit gedacht dat ik trainen leuk zou gaan vinden, maar ik doe dit nu 2x per week.
Ik voel mij veilig en ik wordt goed in de gaten gehouden door de trainers. Daarbij is het een hele gezellige studio met leuke klanten en professionele trainers.

Bedankt Wieteke, Claire en de rest van het One80 team!

Joyce
Lid sinds 2021

Van 0 energie weer en kracht weer sterker en fitter"

In 2016 ben ik begonnen bij ONE80fit met de groepslessen. Ik kwam binnen met allerlei lichamelijke klachten. Ik heb doorgezet en voel mij nu ongelooflijk. Ik heb zoveel resultaat behaald door alleen in de groepen te gaan trainen 2x per week en mijn voeding aan te passen. Ik was echt depressief maar nu voel ik mij fantastisch. 

Ilse
Lid sinds 2016

"ONE80fit bevalt mij zeer goed"

Na hardlopen en 50 jaar voetbal gespeeld te hebben ben ik (nu 64 jaar ) op 62 jarige leeftijd met golf begonnen. Dit blijkt niet echt een uitdaging voor je lichaam, wat resulteerde in wat overgewicht. Ik ben via verschillende sportscholen uiteindelijk bij ONE80 terecht gekomen om weer lekker in mijn vel te komen. Ik hoef geen sixpack te hebben op mijn leeftijd maar wil wel lekker bewegen en in mijn getailleerde overhemd kunnen. Bij ONE80 kan je hiervoor uitstekend terecht. Ik train 2x per week met een groep van gem. 6 personen. Ik heb inmiddels van alle trainers les gehad en dat bevalt mij zeer goed. Met veel ervaring in diverse takken van fitness zorgen zij voor een goede training met persoonlijke aandacht.

Peter
Lid sinds 2019

Laat hier je gegevens achter voor een GRATIS groepsles of een intakegesprek

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.