Trainingsaanbod
Personal Group Training

De voordelen van Personal Group Training

Trainingen in kleine & overzichtelijke groepen

Maximaal 12 personen

Meer persoonlijke aandacht 

Grensverleggend

Lagere investering

Een Personal Group Training is een training in groepsverband (maximaal 12 personen) onder begeleiding van een personal trainer. 

De ideale manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Of je nu wilt afvallen, je conditie verbeteren, meer uitdaging wilt in je training of je grenzen verleggen op sportgebied, deze training is een fantastische work-out om jouw lichaam naar een hoger plan te brengen.

Mix
Deze training is geschikt voor mensen die aan hun conditie en coördinatie willen werken, de spierkracht willen verhogen, goed in shape willen zijn, fit willen blijven en het leuk vinden om in groepsverband te trainen.
Tijdens deze les worden verschillende uitdagende oefeningen met elkaar gemixt. Iedere week is de les anders, dit maakt het erg gevarieerd. 

Strength
De strength lessen bestaan vooral uit krachttraining. Zwaar trainen met de nadruk op het opbouwen van meer kracht en opbouwen van spiermassa. 

Cardio

Deze training is voornamelijk bedoeld om het cardiovasculaire systeem te trainen. Dat wil zeggen, vergroten van het longvolume en de algehele conditie. Tijdens deze les zullen er vooral conditionele oefeningen worden gedaan waarbij de nadruk ligt op lange duur cardio zoals springtouwen, boxjumps, cone drills, loopvormen etc.

Flex & Air
Veel te vaak vergeten we dat training niet alleen bestaat uit conditionele en kracht oefeningen maar ook het flexibel en mobiel houden van o.a. spieren en gewrichten. Tijdens onze Flex & Air lessen zullen we ongeveer 20 a 30 minuten bezig zijn met flexibiliteits & mobiliteits oefeningen. Het lichaam op een relaxte manier los maken om het vitaal en flexibel te houden.
Het Air gedeelte gaat vooral om de ademhaling. Je leert volgens de XPT life methode om meer rust in je lichaam te krijgen door beter te ademen. 
Ademhalen is levensbehoefte nummer 1 en veel mensen ademen verkeerd of houden onnodig hun adem in. Zelfs zonder dat door te hebben. 

Hybride 
Tijdens de Hybride training trainen we voor het Hyrox event in Rotterdam Ahoy. Deze training gaat vanaf januari 2024 weer van start. Het is een zwaardere training dan alle andere trainingen en vooral gericht op een combinatie tussen uithoudingsvermogen en kracht. Er wordt getraind op hardlopen, wall balls, ski-erg, roeien, walking lunges en nog veel meer. Alles om het grote Hyrox event in april 2024 te behalen.

Kijk mee met onze Personal Group Training

Neem een kijkje tijdens één van onze groepstrainingen.

Wat sporters over onze Personal Group Trainingen zeggen

Nooit gedacht dat ik trainen leuk zou gaan vinden"

Twee jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij One80 in de groepsles. Er is voor een ieder een training, die bij jouw niveau past. Persoonlijke aandacht voor iedereen.
Ik had nooit gedacht dat ik trainen leuk zou gaan vinden, maar ik doe dit nu 2x per week.
Ik voel mij veilig en ik wordt goed in de gaten gehouden door de trainers. Daarbij is het een hele gezellige studio met leuke klanten en professionele trainers.

Bedankt Wieteke, Claire en de rest van het One80 team!

Joyce
Lid sinds 2021

Van 0 energie weer en kracht weer sterker en fitter"

In 2016 ben ik begonnen bij ONE80fit met de groepslessen. Ik kwam binnen met allerlei lichamelijke klachten. Ik heb doorgezet en voel mij nu ongelooflijk. Ik heb zoveel resultaat behaald door alleen in de groepen te gaan trainen 2x per week en mijn voeding aan te passen. Ik was echt depressief maar nu voel ik mij fantastisch. 

Ilse
Lid sinds 2016

"ONE80fit bevalt mij zeer goed"

Na hardlopen en 50 jaar voetbal gespeeld te hebben ben ik (nu 64 jaar ) op 62 jarige leeftijd met golf begonnen. Dit blijkt niet echt een uitdaging voor je lichaam, wat resulteerde in wat overgewicht. Ik ben via verschillende sportscholen uiteindelijk bij ONE80 terecht gekomen om weer lekker in mijn vel te komen. Ik hoef geen sixpack te hebben op mijn leeftijd maar wil wel lekker bewegen en in mijn getailleerde overhemd kunnen. Bij ONE80 kan je hiervoor uitstekend terecht. Ik train 2x per week met een groep van gem. 6 personen. Ik heb inmiddels van alle trainers les gehad en dat bevalt mij zeer goed. Met veel ervaring in diverse takken van fitness zorgen zij voor een goede training met persoonlijke aandacht.

Peter
Lid sinds 2019

Laat hier je gegevens achter voor een GRATIS groepsles of een intakegesprek

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Veelgestelde vragen

Hoe groot zijn de groepen bij group trainingen en hoe wordt de individuele aandacht gegarandeerd?

Bij ONE80 Personal Fit Studio in Vlaardingen worden de groepen bij group trainingen bewust klein gehouden om individuele aandacht te garanderen. Hierdoor kan elke deelnemer persoonlijke begeleiding en correcties van de trainer ontvangen. De trainers bij ONE80 Personal Fit Studio zijn getraind om de groepstrainingen zo te leiden dat elk individu voldoende aandacht krijgt en op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. Op deze manier wordt de effectiviteit van de trainingen gemaximaliseerd en kunnen deelnemers hun doelen op een veilige en doelgerichte manier bereiken.

Welke soorten trainingen worden aangeboden?

Onze group trainingen hebben verschillende thema's: 
Strength: waarbij de nadruk ligt op krachttraining
Mix: Tijdens deze les train je zowel conditioneel, kracht, lenigheid, coordinatie en snelheid
Cardio: Deze les is vooral gericht op het cardio vasculaire systeem (hart & longen)
Flex & AIR: Dit is een rustige les waarbij de nadruk ligt op het flexibeler maken van de gewrichten en spieren en training we de ademhaling d.m.v. speciale ademhalingsprotocollen. 
Hybride Hero's: Dit is een les die vooral gericht is op het trainen naar het Hyrox sportevent

Wat is het verschil tussen een personal training en een personal group training?

Bij ONE80 Personal Fit Studio is het verschil tussen personal training en groepstraining als volgt:
- Personal training is één-op-één met een focus op individuele behoeften. 
- Groepstraining is in kleine groepen met focus op samen trainen en motivatie.
Het belangrijkste verschil ligt in de mate van individuele aandacht en maatwerk die je ontvangt. Met personal training krijg je een op maat gemaakt programma specifiek voor jou, terwijl group training een leuke en motiverende manier is om in een kleine groep te trainen met gepersonaliseerde begeleiding van een trainer.

Zijn er lidmaatschappen of koop je een strippenkaart? Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij hebben lidmaatschappen en strippenkaarten. Wil je niet meteen vastzitten aan een lidmaatschap dan kun je een strippenkaart kopen van 12 lessen om het eerst even uit te proberen. Je bent met een strippenkaart iets flexibeler want de ene week kun je 1x komen en de andere week 2x. Nadeel van de strippenkaart is dat je in 1x een groot bedrag betaald. Met de lidmaatschappen heb je er geen omkijken naar en betaal je per maand een kleiner bedrag.