Trainingsaanbod
Personal Buddy Training

De voordelen van Personal Buddy Training

Je traint samen met een buddy 

Je motiveert elkaar

Voordeliger in prijs

Je ontmoet nieuwe mensen

Uitdagend

Bij ons is het ook mogelijk om Personal Buddy Training te volgen. Trainen met een buddy; een sportmaatje.

Jullie krijgen net als bij de personal training vooraf een uitgebreide intake met jullie persoonlijke Hero 2.0 plan.  Jullie worden hierin begeleid door één van onze trainers. De voortgang wordt geregistreerd, gemonitord en bewaakt. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om met een buddy te trainen. Mocht je geen buddy hebben dan kunnen wij hierin bemiddelen.

Wat sporters over onze Personal Buddy Training zeggen

Trainen met een buddy motiveert"

De coaches bij One80 begeleiden je uitstekend. 1op1, in een buddy training of een kleine groep. Ik heb inmiddels met alle drie ervaring en heb ontdekt dat de 1op1 en buddy het beste bij mij past. Tijdens een langdurige blessure periode heb ik gewoon door kunnen sporten door een aangepaste/ maatwerk training te kunnen volgen. Super fijn want mijn eerste gedachte was dat ik niet kon sporten met die blessure. Wel dus!
Ik sport al jaren bij One80 en raadt het iedereen aan die graag zijn grenzen verlegt.

Nicole
Lid sinds 2011

Echt een aanrader"

Al enige tijd kom ik wekelijks met veel plezier trainen. Alle trainers zijn gericht op persoonlijke begeleiding en adviseren wat het beste zal passen om je doelen te bereiken. De buddy trainingen (2p)  ervaar ik als zeer prettig. 
Wil je met begeleiding werken aan je persoonlijke doelen, dan is het echt een aanrader om eens te komen kijken.

Frank
Lid sinds 2018

Hier komen hard trainen en gezelligheid samen"

Mijn ervaring met ONE80fit is top! Ik train er sinds een jaar 1 a 2x per week met een buddy maar doe ook af en toe een groepsles. 
Ik hou ervan om met een buddy te trainen. Je wordt namelijk extra uitgedaagd en je gaat net een stukje verder. 
Ik voel mezelf nu een stuk fitter. 
Daarnaast heb ik ook leuke nieuwe mensen leren.
Voor mij is dit een plek waar hard trainen en gezelligheid samenkomen.

Ilona
Lid sinds 2021

Laat hier je gegevens achter voor een GRATIS groepsles of een intakegesprek

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Veelgestelde vragen

Wat is een buddy training bij ONE80 Personal Fit Studio?

Een buddy training bij ONE80 Personal Fit Studio is een trainingssessie waarbij jij en je buddy samen onder begeleiding van één van onze personal trainers werken aan jullie fitnessdoelen. Het is een leuke en motiverende manier om samen te trainen en elkaar te stimuleren om het maximale uit de workouts te halen. Het biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook een extra dosis motivatie en ondersteuning tijdens het trainingsproces.

Hoe werkt een buddy training precies?

Tijdens de training train je eigenlijk samen in één sessie met 1 trainer. Soms doe je oefeningen individueel maar soms ook samen. 

Wat als mijn buddy en ik verschillende trainingsdoelen hebben, kunnen deze dan nog steeds worden aangepakt tijdens de sessies?

Ja, wij houden rekening met ieder zijn wensen en doelen en passen de oefeningen, sets, gewichten aan op ieder zijn/haar doelstelling. 

Hoe verschilt een buddy training van een individuele personal trainingssessie?

Een buddy training verschilt van een individuele personal trainingssessie doordat bij een buddy training twee personen samen met een personal trainer trainen in plaats van één persoon. Het belangrijkste verschil is de dynamiek tussen de buddies, waarbij ze elkaar kunnen motiveren, ondersteunen en uitdagen. Dit kan leiden tot een verhoogde motivatie en betrokkenheid bij de trainingen. Daarnaast kan het ook financieel voordeliger zijn omdat de kosten gedeeld worden tussen de buddies. De personal trainer zal het trainingsprogramma aanpassen op de individuele behoeften en fitnessniveaus van beide buddies, terwijl bij individuele training de focus volledig op één persoon ligt.

Moeten ik en mijn buddy op hetzelfde moment beschikbaar zijn voor de trainingen?

Ja, wanneer je je aanmeld voor een buddytraining dien je wel beide aanwezig te zijn voor de training. Er is wel een mogelijkheid om een personal training te volgen. Hiervoor geldt wel een ander tarief. Ga voor de buddy en andere tarieven naar "tarieven" in ons menu.