De voordelen van een ijsbad

Versterkt het immuunsysteem

Energieboost

Leren omgaan met koude 

Grensverleggend

Ontstekingsremmend

De ICE workshops zijn bij ONE80fit een onderdeel van het Hero 2.0 concept. Het wordt ingezet als herstel tool maar ook als mentale tool om grenzen te verleggen en om te gaan met oncomfortabele situaties.

De ideale manier om in een veilige omgeving te onderzoeken hoe jij zowel fysiek als mentaal reageert op oncomfortabele situaties. Leer omgaan met dit oncomfortabele en train jezelf om dus ook in het dagelijks leven beter om te gaan met dit soort situaties.  Maak jezelf en je lichaam weerbaarder door regelmatig een ijsbad te nemen.

Bij ONE80fit krijg je les volgens de XPT life methode. Een methode uit Amerika, ontwikkelt door "big wave surfer" Laird Hamilton. Met zijn ademtechnieken en behulp van onze trainers ga je 3 minuten het ijswater in. 

Op een leuke en no nonsense manier leggen wij je de theorie uit en bereiden je voor door middel van ademhalingsoefeningen. 

Eén keer per maand hebben wij een beginners workshop en een REPEAT workshop. Wanneer je de beginners workshop hebt doorlopen kun je je koude training elke maand bijhouden door de REPEAT workshop te doen.

Volgende ICE workshops 2023:

Zaterdag 3 juni
Beginners 9:30 uur
Repeat 12:00 uur

Bekijk de tarieven hierWat de deelnemers zeggen over onze ICE workshops

Een fantastische ervaring

Voor het eerst meegedaan aan de ICE workshop bij ONE80 Personal Fit Studio. Goede voorbereiding vooraf met ademhalingsoefeningen en uitleg wat er gaat gebeuren. Daarna natuurlijk onze ijsdoop. Een fantastische ervaring die ik zeker vaker ga beleven. Ik ben twee keer het ijsbad ingegaan. Wat een beleving. Dat je als mens zoiets gewoon kan en hoe heerlijk voel je je als je eruit komt zo ontspannen en energiek.
Ik kijk uit naar de volgende ICE workshop.

Vanessa
Lid sinds 2021

Ik durfde eerst niet maar ik ben toch gegaan. Aanrader!

Ik ben al bijna twee jaar aan het trainen bij One80. Ik zag regelmatig de ICE workshops voorbij komen maar durfde er nooit aan mee te doen.
Een paar weken geleden heb ik mij toch opgegeven en daar heb ik geen spijt van!
Wat een leuke ervaring. Eerst kregen we een hele goede duidelijke uitleg, daarna kregen we ademhalingsoefeningen. Zo bijzonder dat je in een hele korte tijd al zoveel kan leren. En tot slot 3 minuten in het ijsbad.
Kortom een aanrader!!

Birgit
Lid sinds 2020

Ik ga zeker nog een ICE workshop volgen

Samen met mijn vriendin en zoon de ICE workshop gevolgd bij One80. Wat een geweldig gave ervaring! Goede en heldere uitleg, fijne omgeving waar je je op je gemakt voelt met respect voor elkaar. Ik ga zeker nog een andere ICE workshop volgen!

Wendela
Lid sinds 2021

Wil jij ook deelnemen aan een ICE workshop? Of wil je een ICE workshop op locatie met je collega's?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Versturen