Over ons

Ieder mens is uniek! Fit worden en fit blijven vereist daarom een persoonlijke en professionele aanpak.

Met ons team van deskundige personal trainers en een vernieuwend en uniek Hero 2.0 concept werken wij met jou aan jouw 2.0 versie en je sportieve doelstellingen. Wij hebben aandacht voor zowel jouw fysieke als mentale belastbaarheid en geven advies over voeding, herstel, supplementen en zijn gespecialiseerd in coaching. Dit alles in een gemoedelijke en gezellige ‘no nonsens’ omgeving.

Bij ONE80 train je alleen met je personal trainer, samen met een buddy of in een kleine groep waardoor je altijd kunt rekenen op persoonlijke en professionele aandacht.

Wij informeren graag over onze passie: een gezonde leefstijl! Met regelmaat geven we daarom interessante workshops en dynamische extra activiteiten.

Wil je meer vitaliteit, minder stress, meer kracht, een 180 graden draai in jouw leven, weer lekker in je vel zitten of lijkt het je geweldig om sporten eens echt vol te kunnen houden?

Wat jouw doelstelling ook is, met onze deskundige personal trainers ga je aan slag om jouw sportieve goals te bereiken. ONE80fit begeleid jou stap voor stap, op een professionele, haalbare en verantwoorde manier naar de beste versie van jezelf. Jouw 2.0 versie.

"Ben jij er klaar voor om je ongezonde leven 180 graden om te draaien naar een gezond leven? En houdt je van een no nonsense aanpak?" Ga dan met ons aan de slag"
Onze trainers

Wieteke

Wieteke is de trotse oprichtster van de studio. Alweer meer dan 20 jaar werkzaam in de fitnessindustrie. Haar tomeloze energie, haar specialistische kennis, haar persoonlijke aandacht en haar aanstekelijke enthousiasme maken dat Wieteke iedereen doeltreffend kan helpen om persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken. Wieteke is afgestudeerd aan het CIOS, NASM gecertificeerd en volgt regelmatig bijscholingen in Los Angeles o.a. bij Jorgen de Mey (bekende personal trainer Hollywood). Zij heeft meegewerkt aan het succesvolle tv-programma Obese en heeft in november 2018 met succes de opleiding tot XPT trainer afgerond in Los Angeles. Zij is de allereerste XPT-trainer in Nederland. Hierdoor is zij gespecialiseerd in koude training en adem coach.

Daarnaast traint zij alweer 4 jaar bij Hans Kroon in Rotterdam en neemt zij deze kennis mee tijdens haar trainingen met haar klanten. In april 2023 heeft zij de opleiding tot transitie coach in de Gestalt therapie afgerond bij Dutch Leaders en zal Wieteke in 2023 ook haar rol als transitie coach gaan uitrollen.

Claire

Claire is al vanaf haar 18e werkzaam in de sport. Claire is afgestudeerd aan het CIOS in Goes en heeft zich gespecialiseerd in sportmanagement. Claire gewerkt bij een topsport-organisatiebureau, bij de luchtmacht als sportinstructeur en als docent in het mbo-onderwijs bij de opleiding Lifestyle en Sport & Bewegen. Momenteel is zij alweer heel wat jaren personal trainer, houdingspecialist, op basisscholen docent van de methode Sociaal-Emotioneel en docent van de opleiding fitness A, B, Bootcamp en Sportvoeding. Daarnaast is zij bij ONE80fit de Fittergy/sportvasten coach

Klara

Klára komt uit Tsjechië. Zeventien jaar geleden is zij als professional handbalster naar Nederland gekomen. Zij speelde voor Hellas (Den Haag), in de hoogste competitie. Met Hellas heeft zij de titel Kampioen behaald. In Tsjechië heeft zij voor Slavia Praha gespeeld en een aantal keer kampioen geworden. Sporten op het hoogste niveau zit in haar bloed. Na 10 jaar handbal carrière is zij gestopt vanwege een blessure. Echter is Klara nooit gestopt met sporten. Na de bevalling van haar zoon is zij zich totaal gaan richten op de fitness. Deze passie is zo uitgegroeid dat zij haar vak diploma's heeft behaald. Voorlopig zal Klara twee dagen gaan werken bij ONE80fit. Vooral op de donderdag en vrijdag. Naast het geven van trainingen zal zij ook een deel van de administratie voor haar rekening nemen. Klara haar specialisatie is vooral krachttraining.

Ton

Ton is meer dan 40 jaar werkzaam in de sport en zet zich alweer ruim 5 jaar in voor ONE80. Zijn levensstijl gebruikt hij om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Met passie, enthousiasme, enorm veel vakkennis en volle overgave coacht hij naar het gewenste resultaat. Zijn trainingen zijn uitdagend en zeer variërend. Ton is afgestudeerd aan het CIOS en heeft daarna in al die jaren zijn kennis bijgehouden door diversen opleidingen te volgen. Naast zijn werk als personal trainer leidt hij fitnesstrainers op, slaat hij regelmatig een balletje op de golfbaan en is hij fanatiek wielrenner. 

Ellen

Vanf 1 april zal Ellen ons team komen versterken. 

Ellen is woonachtig in Maasland en werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee. Daar heeft zij veel verschillende functies vervuld, waaronder 20 jaar lang het geven sport- en vuurwapenlessen (IBT) aan de collega’s. De sportlessen die zij daar gaf waren voornamelijk de verdedigings- en aanhoudingstechnieken. Defensie stelde haar destijds in de gelegenheid om haar CIOS diploma te halen. Haar sportieve leven heeft voornamelijk in het teken gestaan van duursport; marathons lopen, hele triathlons, atlete van het Militair Triathlon Team, en (meerdaagse) Ultra trails in de Alpen, maar ook wedstrijdzwemmen en waterpolo zijn sporten die zij jarenlang beoefend heeft.
De laatste jaren is zij steeds meer geïnteresseerd geraakt in fitness en krachttraining.  Ellen heeft naast haar CIOS haar fitnesstrainer A behaald en start in 2023 met de NASM Personal Trainer opleiding.
Sport is dus écht mijn passie! Het zelf uitoefenen ervan, maar ook zeker om anderen te motiveren, te enthousiasmeren, mijn kennis te delen en te helpen hun doelen te bereiken.  

Emre

Emre is 30 jaar en woont in Vlaardingen. Hij heeft net als onze andere trainers de opleiding Sport & Bewegen gedaan en is al langer werkzaam in de sport. Eerst in de sportschool en nu als personal trainer.
Met veel passie en plezier traint hij mensen naar hun doelen en is zijn specialisatie vooral krachttraining.

Emre zal zich voorlopig vooral focussen op de personal trainingen en de buddy trainingen.
In zijn vrije tijd is Emre vooral met vrienden en sport hij zelf ook fanatiek.

Je kent Emre misschien van het tv programma "Massa is kassa" waar hij de trainer is van Gilles.

Tessa

Tessa woont samen met haar gezin in Vlaardingen. In haar vrije tijd is zij veel te vinden op de padelbaan. In 2016 is zij afgestudeerd op het CIOS als Fitness en Healthcoördinator.

Na haar studie is Tessa gaan werken als Personal Trainer in 's-Gravenzande, waar zij Personal training en smallgroup trainingen gaf. Daarna is Tessa nog 2 jaar werkzaam geweest als Bodytec trainer in Schiedam en Spijkenisse.

Tessa heeft veel plezier in haar werk als trainer en helpt zij graag mensen om hun doelstellingen te behalen!
Vanaf augustus 2022 is zij werkzaam bij One80fit. Tessa zal vooral personal trainingen en groepstrainingen gaan geven. Ook zal zij administratieve werkzaamheden gaan verrichten.

Wesley

Wesley komt uit Vlaardingen en volgt momenteel zijn Sport & Bewegen opleiding. Hij heeft een jaar stage gelopen bij ONE80fit en werkt nu een aantal uurtjes bij ONE80fit en rond zijn studie af in juli 2024. 
Wesley is nog steeds aan het leren maar heeft al zoveel kennis opgedaan en is leergierig. In zijn vrije tijd traint Wesley voor de Hyrox en zwemt hij nog steeds. 
Wesley heeft het erg naar zijn zin bij ONE80fit en hoop daar nog heel veel te leren en zich verder te ontwikkelen.

IMG 0216

IMG 9776
IMG 9776