Nieuws

ONE80 Hero Marjolein verteld over haar ICE ervaring

Marjolein ging met ons het ijs in. Lees hier haar ervaring...

"Dit was mijn 2e ICE ervaring bij ONE80fit

en ik keek ernaar uit. De combinatie van ademhaling en het daadwerkelijk ijsbad gaven mij het gevoel met een echte training bezig te zijn en niet zomaar even in het ijs te springen.

De voorbereidingen zijn een voorwaarde om met vertrouwen in het ijsbad te stappen. Ik kon binnen enkele seconden mijn ademhaling onder controle krijgen en mij overgeven aan de kou.
Het bijzondere is, dat je wel voelt dat het koud is, maar niet de behoefte voelt om er tegen te vechten. Het was gemakkelijk om de kou te accepteren en te ontspannen. Dit gaf en geeft mij nog steeds een grote kick. Als ik dit kan, kan ik andere uitdagingen ook wel aan!
Na het ijsbad tintelde mijn huid lekker fris, als na een dompelbad in de sauna, om daarna te gaan gloeien. Ik heb het daarna niet heel koud gehad. Een kop thee en droge kleding aan en nagenieten van weer een heerlijke ervaring. Ik ga zeker de vervolg training doen en kan het iedereen aanraden".

Meer nieuws

close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram