Nieuws

ICE workshop voor beginners X-MAS editie

Op zaterdag 16 december om 9:30 uur nodigen we je uit voor een onvergetelijke ochtend vol winterse sensaties. Van 9:30 tot 11:30 uur zullen we samen de kracht van ademhaling en het ijsbad verkennen, allemaal in de feestelijke sfeer van Kerstmis.

Schrijf je nu in via info@one80fit.nl of klik hier en laat deze buitengewone ervaring niet aan je voorbijgaan.

Kosten:
Voor niet-leden bedragen de kosten € 29,50 per persoon, terwijl leden slechts € 27,50 betalen.

Bij ons knisperende haardvuurtje kun je nagenieten van een heerlijke glühwein. Het wordt een gezellige en intieme bijeenkomst, met maximaal 12 plaatsen beschikbaar.

Tijdens de workshop leer je eerst de theoretische basis van ademhalingstechnieken en wat koude training met je doet. Vervolgens zal je deze in de praktijk brengen met inspirerende ademhalingsoefeningen. En uiteindelijk zul je de uitdaging aangaan en het ijsbad in gaan voor een verkwikkende sessie van maximaal 3 minuten.

Mis deze kans niet om jezelf uit te dagen, je zintuigen te prikkelen en jezelf opnieuw te verbinden met je eigen lichaam en geest. Schrijf je vandaag nog in en maak van deze kersteditie van onze ICE Workshop een onvergetelijke ervaring!

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! 🎅❄️🌬️

Dit vind je misschien ook interessant

Februari is Buddy maand

Februari is de maand van de liefde, samenzijn en vrienden, en bij ONE80 Personal Fit Studio willen we deze gelegenheid aangrijpen om jou en je vrienden te verwelkomen in onze studio. Daarom hebben we iets speciaals voor jullie: de Buddy Deal!

IMG 9118

Hyrox/Hybride informatie avond 11 januari

Ontdek de spanning en het plezier van de Hyrox Race, een evenement waar iedereen welkom is! Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets groots. Sluit je aan bij onze dynamische ONE80 Hybride Hero ploeg en ervaar de energie op
6 april

308F3324 77FA 4593 BC3D 7C865B1D52A7

"Sta sterk" workshop door houdingsspecialiste Claire

Heb jij vaak last van rug/nek klachten na de training of in het dagelijks leven? Krijg je snel last van blessures? Zit je veel achter een bureau maar in een verkeerde houding?

Tijdens de "Sta sterk" workshop leer je kijken naar je eigen lichaamshouding en krijg je tips hoe je deze kunt verbeteren tijdens het trainen en thuis.

Mountainbike

Mountainbike Clinic

Bij ONE80fit motiveren wij mensen om Out of the Box te gaan. Iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. We hebben weer een super toffe clinic voor jullie.

Paasactie

Gefeliciteerd! Je hebt een ei gevonden!

Ontdek hier jouw unieke code en kijk wat jij gewonnen hebt.