Nieuws

ICE workshop voor beginners X-MAS editie

Op zaterdag 16 december om 9:30 uur nodigen we je uit voor een onvergetelijke ochtend vol winterse sensaties. Van 9:30 tot 11:30 uur zullen we samen de kracht van ademhaling en het ijsbad verkennen, allemaal in de feestelijke sfeer van Kerstmis.

Schrijf je nu in via info@one80fit.nl of klik hier en laat deze buitengewone ervaring niet aan je voorbijgaan.

Kosten:
Voor niet-leden bedragen de kosten € 29,50 per persoon, terwijl leden slechts € 27,50 betalen.

Bij ons knisperende haardvuurtje kun je nagenieten van een heerlijke glühwein. Het wordt een gezellige en intieme bijeenkomst, met maximaal 12 plaatsen beschikbaar.

Tijdens de workshop leer je eerst de theoretische basis van ademhalingstechnieken en wat koude training met je doet. Vervolgens zal je deze in de praktijk brengen met inspirerende ademhalingsoefeningen. En uiteindelijk zul je de uitdaging aangaan en het ijsbad in gaan voor een verkwikkende sessie van maximaal 3 minuten.

Mis deze kans niet om jezelf uit te dagen, je zintuigen te prikkelen en jezelf opnieuw te verbinden met je eigen lichaam en geest. Schrijf je vandaag nog in en maak van deze kersteditie van onze ICE Workshop een onvergetelijke ervaring!

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! 🎅❄️🌬️

Dit vind je misschien ook interessant

Online Counselling Corporate  Instagram Post Carousel 2

6 manieren om je negatieve stress te verminderen

Wat is stress?

Stress is een normale menselijke reactie die bij iedereen voorkomt. In feite is het menselijk lichaam ontworpen om stress te ervaren en erop te reageren. Wanneer je veranderingen of uitdagingen ervaart (stressoren), produceert je lichaam fysieke en mentale reacties.

IMG 6713

"Het is keihard werken, discipline, toewijding en full focus voor een wasbordje"

Lees hier het verhaal van Dominique en haar wasbord uitdaging. Ik mocht samen met Dominique de 72 uur van de Special Forces bij de Unbreakable Academy doen. Ze was mijn teammaatje en één van de twee vrouwen in ons team. 

Super sterk en wat mij betreft echt een Pow-Her vrouw! Ik vroeg haar of ze voor mij haar ervaring wilde uitschrijven over haar "wasbord" fotoshoot.  Lees snel verder.