Nieuws

Gratis Sportvasten Informatie bijeenkomst
FB IMG 1517512492802

Wil jij deze zomer stralen in je zwemkleding?

Ontdek de kracht van Sportvasten! Op zoek naar een effectieve methode om fitter, gezonder en slanker te worden? Dan is Sportvasten misschien wel dé oplossing voor jou. Door middel van training, vasten en de juiste voeding kun je jouw lichaam stimuleren om over te schakelen naar de vetverbranding. Dit kan leiden tot gewichtsverlies, meer energie en een verbeterde sportprestatie.
Op 17 april organiseren we een gratis voorlichtingsbijeenkomst bij ONE80 Personal Fit Studio in Vlaardingen. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je alles over Sportvasten en wat het voor jou kan betekenen. Kom langs en laat je inspireren door onze expert Claire, stel al je vragen en ontdek of Sportvasten bij jou past.
📍 Locatie: ONE80 Personal Fit Studio in Vlaardingen
💰 Investering: € 0,-
🕗 Tijd: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma om 20:15 uur

Ben jij klaar om jouw gezondheid naar een hoger level te tillen?Meld je dan nu aan voor de gratis voorlichtingsbijeenkomst op 7 april bij ONE80 Personal Fit Studio in Vlaardingen. Stuur een mail naar info@one80fit.nl of klik op bovenstaande button.

Tot dan!

Dit vind je misschien ook interessant

Online Counselling Corporate  Instagram Post Carousel 2

6 manieren om je negatieve stress te verminderen

Wat is stress?

Stress is een normale menselijke reactie die bij iedereen voorkomt. In feite is het menselijk lichaam ontworpen om stress te ervaren en erop te reageren. Wanneer je veranderingen of uitdagingen ervaart (stressoren), produceert je lichaam fysieke en mentale reacties.

IMG 6713

"Het is keihard werken, discipline, toewijding en full focus voor een wasbordje"

Lees hier het verhaal van Dominique en haar wasbord uitdaging. Ik mocht samen met Dominique de 72 uur van de Special Forces bij de Unbreakable Academy doen. Ze was mijn teammaatje en één van de twee vrouwen in ons team. 

Super sterk en wat mij betreft echt een Pow-Her vrouw! Ik vroeg haar of ze voor mij haar ervaring wilde uitschrijven over haar "wasbord" fotoshoot.  Lees snel verder.