Nieuws

Februari is Buddy maand

Februari is de maand van de liefde, samenzijn en vrienden, en bij ONE80 Personal Fit Studio willen we deze gelegenheid aangrijpen om jou en je vrienden te verwelkomen in onze studio. Daarom hebben we iets speciaals voor jullie: de Buddy Deal!

Wat houdt de Buddy Deal in?


Als jij en je vriend(in) je voor 29 februari inschrijven, krijgen jullie allebei een gratis les cadeau ter waarde van maar liefst €52,-
Dit is onze manier om jullie te bedanken voor jullie loyaliteit en om jullie de kans te geven samen te werken aan een gezonde levensstijl want samen sporten is immers leuker.

πŸ’–Maar dat is niet alles! Speciaal voor Valentijnsdag hebben we nog een extraatje voor jou en je buddy. Als jullie je op Valentijnsdag inschrijven én op hetzelfde adres wonen, krijgt één van jullie ook nog eens 10% korting op de gekochte trainingen. Dit is een geweldige manier om nóg meer te besparen en samen te werken aan jullie fitnessdoelen.πŸ’–
Hier zijn 3 voordelen van buddy training:

1. Motivatie en ondersteuning: Samen trainen met een vriend(in) kan een enorme motivatie boost geven.

2. Plezier en sociale interactie: Sporten met een buddy is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je vriend(in) terwijl jullie allebei werken aan jullie conditie.

3. Kostenbesparend: Met de Buddy Deal profiteer je niet alleen van een gratis les, maar je kunt ook kosten besparen op lange termijn. Door samen met je vriend(in) te trainen, kunnen jullie de kosten van personal training delen. Dit maakt het financieel haalbaar om professionele begeleiding te ontvangen en de beste resultaten te behalen.

Maar er is meer! Ons Buddy traject ziet er als volgt uit:

  • Wegen & meten: We starten je fitnessreis met een uitgebreide weeg en meet sessie om je huidige status in kaart te brengen. Dit geeft ons belangrijke informatie om je persoonlijke trainings- en voedingsprogramma op maat te maken.
  • Persoonlijk Hero 2.0 plan: Onze deskundige trainers stellen voor jou en je buddy een persoonlijk Hero 2.0 plan op. Dit plan omvat niet alleen training, maar ook voeding, herstel en mentale ondersteuning. We geloven namelijk dat een holistische benadering essentieel is voor succes op lange termijn.

  • 1:2 personal training

  • Goed opgeleide trainers die regelmatig naar bijscholing gaan: Onze trainers zijn experts op het gebied van strength & conditioning training en hebben gedegen kennis en ervaring. Ze blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche door regelmatig bijscholingscursussen te volgen.

  • Hoogwaardige trainingen: We bieden hoogwaardige trainingen die zowel uitdagend als effectief zijn. Onze trainers gebruiken geavanceerde trainingsmethoden en -apparatuur om jou de beste resultaten te laten behalen.

  • Trainen in een privé studio: Bij ons train je in een privé studio, waardoor je in alle rust en privacy kunt werken aan je fitnessdoelen. Er zijn geen pottenkijkers of wachtrijen voor apparatuur, wat zorgt voor een optimale trainingservaring.

  • Maatwerk: Onze trainers stellen persoonlijke trainingen op die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en niveau. Geen standaardbenadering, maar maatwerk dat ervoor zorgt dat je het maximale uit je training haalt.

  • Educatie waar nodig: We geloven in het belang van educatie en het begrijpen van de basisprincipes van sport. Daarom voorzien we je van de nodige informatie en begeleiding, zodat je niet alleen effectief traint, maar ook een beter begrip hebt van de processen in je lichaam.

  • Variatie maar wel effectief: Onze trainers zorgen voor variatie in je work-outs, zodat het nooit saai wordt. We combineren verschillende trainingsmethoden en oefeningen om je uit te dagen en je lichaam te blijven prikkelen. Maar we verliezen nooit het doel uit het oog: effectieve training die resultaten oplevert.

Mis deze kans niet om samen met je vriend(in) te trainen en te genieten van de voordelen van onze Buddy Deal.

Schrijf je vóór 29 februari in en ontvang beiden een gratis les ter waarde van € 52,- cadeau.

Twijfel niet langer en neem contact met ons op om je in te schrijven of meer informatie te ontvangen via info@one80fit.nl of klik op de button. Informeer naar de voorwaarden.

Wij kijken ernaar uit om jou en je buddy te verwelkomen in onze studio!

Dit vind je misschien ook interessant

Online Counselling Corporate  Instagram Post Carousel 2

6 manieren om je negatieve stress te verminderen

Wat is stress?

Stress is een normale menselijke reactie die bij iedereen voorkomt. In feite is het menselijk lichaam ontworpen om stress te ervaren en erop te reageren. Wanneer je veranderingen of uitdagingen ervaart (stressoren), produceert je lichaam fysieke en mentale reacties.

IMG 6713

"Het is keihard werken, discipline, toewijding en full focus voor een wasbordje"

Lees hier het verhaal van Dominique en haar wasbord uitdaging. Ik mocht samen met Dominique de 72 uur van de Special Forces bij de Unbreakable Academy doen. Ze was mijn teammaatje en één van de twee vrouwen in ons team. 

Super sterk en wat mij betreft echt een Pow-Her vrouw! Ik vroeg haar of ze voor mij haar ervaring wilde uitschrijven over haar "wasbord" fotoshoot.  Lees snel verder.