Nieuws

Februari is Buddy maand

Februari is de maand van de liefde, samenzijn en vrienden, en bij ONE80 Personal Fit Studio willen we deze gelegenheid aangrijpen om jou en je vrienden te verwelkomen in onze studio. Daarom hebben we iets speciaals voor jullie: de Buddy Deal!

Wat houdt de Buddy Deal in?


Als jij en je vriend(in) je voor 29 februari inschrijven, krijgen jullie allebei een gratis les cadeau ter waarde van maar liefst €52,-
Dit is onze manier om jullie te bedanken voor jullie loyaliteit en om jullie de kans te geven samen te werken aan een gezonde levensstijl want samen sporten is immers leuker.

πŸ’–Maar dat is niet alles! Speciaal voor Valentijnsdag hebben we nog een extraatje voor jou en je buddy. Als jullie je op Valentijnsdag inschrijven én op hetzelfde adres wonen, krijgt één van jullie ook nog eens 10% korting op de gekochte trainingen. Dit is een geweldige manier om nóg meer te besparen en samen te werken aan jullie fitnessdoelen.πŸ’–
Hier zijn 3 voordelen van buddy training:

1. Motivatie en ondersteuning: Samen trainen met een vriend(in) kan een enorme motivatie boost geven.

2. Plezier en sociale interactie: Sporten met een buddy is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je vriend(in) terwijl jullie allebei werken aan jullie conditie.

3. Kostenbesparend: Met de Buddy Deal profiteer je niet alleen van een gratis les, maar je kunt ook kosten besparen op lange termijn. Door samen met je vriend(in) te trainen, kunnen jullie de kosten van personal training delen. Dit maakt het financieel haalbaar om professionele begeleiding te ontvangen en de beste resultaten te behalen.

Maar er is meer! Ons Buddy traject ziet er als volgt uit:

  • Wegen & meten: We starten je fitnessreis met een uitgebreide weeg en meet sessie om je huidige status in kaart te brengen. Dit geeft ons belangrijke informatie om je persoonlijke trainings- en voedingsprogramma op maat te maken.
  • Persoonlijk Hero 2.0 plan: Onze deskundige trainers stellen voor jou en je buddy een persoonlijk Hero 2.0 plan op. Dit plan omvat niet alleen training, maar ook voeding, herstel en mentale ondersteuning. We geloven namelijk dat een holistische benadering essentieel is voor succes op lange termijn.

  • 1:2 personal training

  • Goed opgeleide trainers die regelmatig naar bijscholing gaan: Onze trainers zijn experts op het gebied van strength & conditioning training en hebben gedegen kennis en ervaring. Ze blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche door regelmatig bijscholingscursussen te volgen.

  • Hoogwaardige trainingen: We bieden hoogwaardige trainingen die zowel uitdagend als effectief zijn. Onze trainers gebruiken geavanceerde trainingsmethoden en -apparatuur om jou de beste resultaten te laten behalen.

  • Trainen in een privé studio: Bij ons train je in een privé studio, waardoor je in alle rust en privacy kunt werken aan je fitnessdoelen. Er zijn geen pottenkijkers of wachtrijen voor apparatuur, wat zorgt voor een optimale trainingservaring.

  • Maatwerk: Onze trainers stellen persoonlijke trainingen op die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en niveau. Geen standaardbenadering, maar maatwerk dat ervoor zorgt dat je het maximale uit je training haalt.

  • Educatie waar nodig: We geloven in het belang van educatie en het begrijpen van de basisprincipes van sport. Daarom voorzien we je van de nodige informatie en begeleiding, zodat je niet alleen effectief traint, maar ook een beter begrip hebt van de processen in je lichaam.

  • Variatie maar wel effectief: Onze trainers zorgen voor variatie in je work-outs, zodat het nooit saai wordt. We combineren verschillende trainingsmethoden en oefeningen om je uit te dagen en je lichaam te blijven prikkelen. Maar we verliezen nooit het doel uit het oog: effectieve training die resultaten oplevert.

Mis deze kans niet om samen met je vriend(in) te trainen en te genieten van de voordelen van onze Buddy Deal.

Schrijf je vóór 29 februari in en ontvang beiden een gratis les ter waarde van € 52,- cadeau.

Twijfel niet langer en neem contact met ons op om je in te schrijven of meer informatie te ontvangen via info@one80fit.nl of klik op de button. Informeer naar de voorwaarden.

Wij kijken ernaar uit om jou en je buddy te verwelkomen in onze studio!

Dit vind je misschien ook interessant

Februari is Buddy maand

Februari is de maand van de liefde, samenzijn en vrienden, en bij ONE80 Personal Fit Studio willen we deze gelegenheid aangrijpen om jou en je vrienden te verwelkomen in onze studio. Daarom hebben we iets speciaals voor jullie: de Buddy Deal!

IMG 9118

Hyrox/Hybride informatie avond 11 januari

Ontdek de spanning en het plezier van de Hyrox Race, een evenement waar iedereen welkom is! Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets groots. Sluit je aan bij onze dynamische ONE80 Hybride Hero ploeg en ervaar de energie op
6 april

308F3324 77FA 4593 BC3D 7C865B1D52A7

"Sta sterk" workshop door houdingsspecialiste Claire

Heb jij vaak last van rug/nek klachten na de training of in het dagelijks leven? Krijg je snel last van blessures? Zit je veel achter een bureau maar in een verkeerde houding?

Tijdens de "Sta sterk" workshop leer je kijken naar je eigen lichaamshouding en krijg je tips hoe je deze kunt verbeteren tijdens het trainen en thuis.

Mountainbike

Mountainbike Clinic

Bij ONE80fit motiveren wij mensen om Out of the Box te gaan. Iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. We hebben weer een super toffe clinic voor jullie.

Paasactie

Gefeliciteerd! Je hebt een ei gevonden!

Ontdek hier jouw unieke code en kijk wat jij gewonnen hebt.