Nieuws

Christina Heck Brons bij Europees Kampioenschappen voor studenten in Zagreb
E2b7ea3e e067 47de 995f 52adcd873a78

Eindelijk kunnen we mededelen dat Christina niet weer 5e is geworden, maar dit keer is zij huiswaarts gekeerd met een 3e plek! Na winst op de Française Keita en de Duitse Suhrkamp volgde in de halve finale verlies tegen de latere kampioene Vuk uit Italië. Om brons wist zij de Oostenrijkse Hunger met Ippon te verslaan. Christina kijkt positief terug op de wedstrijddag en ze is blij dat ze dit met haar coach Rob Henneveld kon delen. 
Wij zijn ook enorm trots op Christina dat zij na alle fysieke tegenslagen  eindelijk een bronze medaille heeft weten te bemachtigen. 

Gefeliciteerd met deze overwinning!

Dit vind je misschien ook interessant

308F3324 77FA 4593 BC3D 7C865B1D52A7

"Sta sterk" workshop door houdingsspecialiste Claire

Heb jij vaak last van rug/nek klachten na de training of in het dagelijks leven? Krijg je snel last van blessures? Zit je veel achter een bureau maar in een verkeerde houding?

Tijdens de "Sta sterk" workshop leer je kijken naar je eigen lichaamshouding en krijg je tips hoe je deze kunt verbeteren tijdens het trainen en thuis.

Mountainbike

Mountainbike Clinic

Bij ONE80fit motiveren wij mensen om Out of the Box te gaan. Iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. We hebben weer een super toffe clinic voor jullie.

Paasactie

Gefeliciteerd! Je hebt een ei gevonden!

Ontdek hier jouw unieke code en kijk wat jij gewonnen hebt.