Make the connection

Mogelijkheden

Personal training

Personal training is het beste uit jezelf halen en samen met een trainer werken aan je doelen door middel van 1 op 1 training. De focus ligt op het behalen van resultaat. Dat is waar wij naar streven. Het volgen van personal training is een sportieve uitdaging. Je zult merken dat je meer uit jezelf kunt halen dan dat je ooit dacht. De aandacht is volledig op jou gericht en de trainingen worden aangepast aan jouw doelen.

Personal Buddy training

Bij ons is het ook mogelijk om Personal Buddy Training te volgen. Trainen met een buddy; een sportmaatje. Jullie krijgen vooraf een uitgebreide intake en gaan dan met elkaar aan de slag op basis van een uitgewerkt trainingsplan. Jullie worden hierin begeleid door een personal trainer. De voortgang wordt geregistreerd, gemonitord en bewaakt. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om met een buddy te trainen. Mocht je geen buddy hebben dan kunnen wij hierin bemiddelen.

Personal Group training

Een Personal Group Training is een training in groepsverband (maximaal 10 personen) onder begeleiding van een personal trainer. De ideale manier om veilig en effectief aan je doelstelling te werken. Of je nu wilt afvallen, je conditie verbeteren, meer uitdaging wilt in je training of je grenzen verleggen op sportgebied, deze training is een fantastische work-out om jouw lichaam naar een hoger plan te brengen. Onze personal group trainingen bestaan uit 7 verschillende thema’s.

ICE

Bij ONE80 houden we van uitdagingen en doen we er alles aan om de beste versie van onszelf te worden. Het is bewezen dat ijsbaden goed zijn voor het lichaam maar ook voor de mentale gesteldheid. 

Tijdens deze 55 minuten durende ICE sessie ga je 3x het ijsbad in. Van te voren leer je de ademhalingstechnieken en pas je deze toe wanneer je in het ijsbad stapt. De ICE sessie is een goede manier om het lichaam te trainen met stressvolle situaties om te gaan. 

Open Gym

Voor leden van ONE80 fit is er een mogelijkheid tegen een gereduceerd tarief zelfstandig te trainen. Hiervoor zijn in het lesrooster vaste uren gepland en kunnen er op dit uur maximaal 5 mensen zich inschrijven. Er zal tijdens dit uur een workout staan op het white board. Je doet deze workout zelfstandig uitvoeren. Deze mogelijkheid is alleen toegankelijk voor leden van ONE80 die onze reguliere lessen volgen. 

De tarieven en het lesrooster komen binnenkort online. Neem contact met ons op via info@one80fit.nl voor meer informatie.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram