Nieuws

Mededeling i.v.m. Coronavirus

Beste leden,

Vandaag is er besloten door de regering en het RIVM dat fitnesscentra’s en sportscholen hun deuren moeten sluiten. Zolang er geen totale lock down is denken wij in oplossingen en gaan wij door.... alleen dan buiten!!!

Gelukkig vallen wij als personal training studio niet onder de categorie fitnesscentra maar nemen wij wel onze maatregelen. Aangezien je wel boodschappen mag blijven doen met meerdere mensen in één supermarkt en wij met nog minder mensen sporten kunnen wij de trainingen wel aangepast blijven aanbieden.
Aangezien wij wel close met mensen werken maar veel al 1 op 1 hebben wij besloten de groepstrainingen van het lesrooster te schrappen vanaf maandag 16 maart tot 6 april. De personal trainingen en de buddy trainingen kunnen wel doorgaan maar dan dus buiten. Wij zullen de gepaste afstand bewaren van 1,5-2 meter. Wij verzoeken dus om buitenkleding al aan te trekken en buiten schoenen te dragen. Omkleden en douchen mag je thuis doen.

Daarnaast verzoeken wij iedereen die zich niet lekker voelt of griep symptomen heeft thuis te blijven. Wie zich goed voelt kan deelnemen aan een heerlijke training in de buitenlucht wat weer goed is voor ons immuunsysteem!

Helaas heeft een ieder last van deze maatregel. We volgen de berichtgeving op de voet. Zodra er noodzaak is om bovenstaande aan te passen, zullen we dit direct aan iedereen laten weten.

Sportieve groet,
Wieteke en team ONE80fit

Meer nieuws

close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram