Nieuws

Marjolein: "Ik was er zat van hoe ik mij voelde...Ik ontweek de spiegel..."

Ongeveer 3 jaar geleden ben ik (weer) begonnen met sporten. Ik was er zat van hoe ik mij voelde, ik zat mezelf in de weg, ontweek de spiegel en paste de kleding niet meer van mijn lievelingsmerk. Tot hier en niet verder!
Nooit had ik kunnen denken dat ik sporten zo leuk zou gaan vinden, dat ik zo fit zou worden en weer in de kledingmaat zou passen die ik droeg toen ik 16 was. Ik voel mij sterker en fitter. Ook heb ik meer zelfvertrouwen.
Ik ben van ver gekomen, maar dat zie ik eigenlijk alleen als ik de foto’s naast elkaar leg. Ik herken mezelf tegenwoordig amper in de spiegel en op foto’s... Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn, want ik wil nog sterker en strakker worden. Maar ik ben nu al super trots op mijn resultaat.
Ik heb het geluk gehad dat ik gekozen heb om te gaan sporten bij One80 Personal Fit Studio. Naomi was mijn personal trainer en er zijn zoveel leuke en lieve mensen die daar trainen. Iedereen traint op hun eigen niveau, alles is mogelijk en iedereen helpt elkaar.
Als ik op eigen kracht zoveel kan afvallen, kan iedereen dat! Je moet alleen wel echt willen en je eigen plan trekken, ongeacht wat je omgeving ervan vindt.
Ik wil hierbij het hele team van One80 bedanken! Zonder jullie had ik het niet gekund💪

 

Meer nieuws

close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram