Nieuws

"Ik dronk elke dag een liter cola en at iedere week wel een paar keer patat"
Transformatie Janet

Ik at iedere dag snoep en ik dronk iedere dag wel een liter cola. Daarnaast had ik een zittende baan en had ik totaal geen zin om maar iets aan sport te doen. Ik sloeg avondmaaltijden over en ik at iedere week wel een paar keer patat. Ik voelde mij echt doodongelukkig. 


Het keerpunt was dat ik op een dag zag dat mijn buik over mijn broek heen kwam en toen was ik er echt klaar mee. 
Ik heb contact opgenomen met Wieteke en ik ben 5 jaar geleden begonnen met mijn persoonlijke Hero 2.0 plan. 

Nu 5 jaar later heb ik er geen moment spijt van dat ik ooit ben begonnen bij ONE80fit. Ik heb er 5 jaar over gedaan om te komen waar ik nu ben maar ik dankzij ONE80fit een duurzamer resultaat. Het is niet even een paar maanden een voedingsschema volgen en een beetje sporten. Bij ONE80fit hebben ze mij echt gecoacht om mezelf en mijn lichaam naar een hoger niveau te brengen. 

Als ik nu niet kan trainen dan wordt ik nukkig. Ik voel mij nu 100x beter, zelfverzekerder en ik mag gezien worden. 
Ik verstopte mezelf in ruim vallende kleding en ik wilde niet opvallen. 

Ik eet heus nog wel een patatje soms of ik neem een colaatje maar ik heb balans gevonden en voel mij er zo goed bij. Ik zou het iedereen aanraden!

Dit vind je misschien ook interessant

Online Counselling Corporate  Instagram Post Carousel 2

6 manieren om je negatieve stress te verminderen

Wat is stress?

Stress is een normale menselijke reactie die bij iedereen voorkomt. In feite is het menselijk lichaam ontworpen om stress te ervaren en erop te reageren. Wanneer je veranderingen of uitdagingen ervaart (stressoren), produceert je lichaam fysieke en mentale reacties.

IMG 6713

"Het is keihard werken, discipline, toewijding en full focus voor een wasbordje"

Lees hier het verhaal van Dominique en haar wasbord uitdaging. Ik mocht samen met Dominique de 72 uur van de Special Forces bij de Unbreakable Academy doen. Ze was mijn teammaatje en één van de twee vrouwen in ons team. 

Super sterk en wat mij betreft echt een Pow-Her vrouw! Ik vroeg haar of ze voor mij haar ervaring wilde uitschrijven over haar "wasbord" fotoshoot.  Lees snel verder.