Nieuws

"Ik dronk elke dag een liter cola en at iedere week wel een paar keer patat"
Transformatie Janet

Ik at iedere dag snoep en ik dronk iedere dag wel een liter cola. Daarnaast had ik een zittende baan en had ik totaal geen zin om maar iets aan sport te doen. Ik sloeg avondmaaltijden over en ik at iedere week wel een paar keer patat. Ik voelde mij echt doodongelukkig. 


Het keerpunt was dat ik op een dag zag dat mijn buik over mijn broek heen kwam en toen was ik er echt klaar mee. 
Ik heb contact opgenomen met Wieteke en ik ben 5 jaar geleden begonnen met mijn persoonlijke Hero 2.0 plan. 

Nu 5 jaar later heb ik er geen moment spijt van dat ik ooit ben begonnen bij ONE80fit. Ik heb er 5 jaar over gedaan om te komen waar ik nu ben maar ik dankzij ONE80fit een duurzamer resultaat. Het is niet even een paar maanden een voedingsschema volgen en een beetje sporten. Bij ONE80fit hebben ze mij echt gecoacht om mezelf en mijn lichaam naar een hoger niveau te brengen. 

Als ik nu niet kan trainen dan wordt ik nukkig. Ik voel mij nu 100x beter, zelfverzekerder en ik mag gezien worden. 
Ik verstopte mezelf in ruim vallende kleding en ik wilde niet opvallen. 

Ik eet heus nog wel een patatje soms of ik neem een colaatje maar ik heb balans gevonden en voel mij er zo goed bij. Ik zou het iedereen aanraden!

Dit vind je misschien ook interessant

Februari is Buddy maand

Februari is de maand van de liefde, samenzijn en vrienden, en bij ONE80 Personal Fit Studio willen we deze gelegenheid aangrijpen om jou en je vrienden te verwelkomen in onze studio. Daarom hebben we iets speciaals voor jullie: de Buddy Deal!

IMG 9118

Hyrox/Hybride informatie avond 11 januari

Ontdek de spanning en het plezier van de Hyrox Race, een evenement waar iedereen welkom is! Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets groots. Sluit je aan bij onze dynamische ONE80 Hybride Hero ploeg en ervaar de energie op
6 april

308F3324 77FA 4593 BC3D 7C865B1D52A7

"Sta sterk" workshop door houdingsspecialiste Claire

Heb jij vaak last van rug/nek klachten na de training of in het dagelijks leven? Krijg je snel last van blessures? Zit je veel achter een bureau maar in een verkeerde houding?

Tijdens de "Sta sterk" workshop leer je kijken naar je eigen lichaamshouding en krijg je tips hoe je deze kunt verbeteren tijdens het trainen en thuis.

Mountainbike

Mountainbike Clinic

Bij ONE80fit motiveren wij mensen om Out of the Box te gaan. Iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. We hebben weer een super toffe clinic voor jullie.

Paasactie

Gefeliciteerd! Je hebt een ei gevonden!

Ontdek hier jouw unieke code en kijk wat jij gewonnen hebt.