Nieuws

Laatste ICE & Adem workshop voor de zomer!

Wil je leren hoe je de kracht van ademhaling en koudetraining kunt benutten voor een gezonder en energieker leven? Dan is deze workshop iets voor jou! Tijdens deze 2 uur durende workshop maak je kennis met ademhalingstechnieken en koudetraining via de XPT life methode. Ontdek hoe deze tools je kunnen helpen om zowel je fysieke als mentale welzijn te verbeteren.

ℹī¸ Wanneer: 1 juni, van 11:00 tot 13:00 uur

💰 Kosten: € 32,50 per persoon

📧 Aanmelden: Stuur een e-mail naar info@one80fit.nl om je plekje te reserveren.

Mis deze kans niet om meer te leren over de voordelen van ademhaling en koudetraining! Dit is tevens de laatste workshop voor de zomer. Vanaf september starten wij weer met nieuwe workshops. Dit is ook de laatste gelegenheid om tegen dit tarief deel te nemen. Vanaf september zullen wij onze ICE & ademworkshop uitbreiden en de workshop intensiveren, waardoor de prijs zal veranderen. Wees er dus snel bij!

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

We beginnen met een introductie en kennismaking, gevolgd door een uitleg over koude training en hoe dit zowel fysiek als mentaal impact heeft. Vervolgens gaan we over tot een ademsessie waarbij je alle technieken leert die nodig zijn voor zowel sport als koudetraining. Na de ademsessie zal je het ijswater ingaan.
We sluiten af met een nabespreking en een warme kop koffie of thee die inbegrepen is.

De temperatuur van het water kan variëren afhankelijk van de omstandigheden, maar we streven altijd naar een temperatuur tussen de 5 en 12 graden.

Indien je hart- en vaatziekten hebt, wordt aangeraden om contact op te nemen met je huisarts voordat je je aanmeldt. Er zijn enkele contra-indicaties waardoor je helaas niet kunt deelnemen aan de workshop. Als je vragen hebt over gezondheidskwesties, neem dan gerust contact met ons op.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij ONE80 Personal Fit Studio en samen te werken aan een gezondere en energiekere versie van jezelf! đŸ’Ē

Dit vind je misschien ook interessant

Online Counselling Corporate  Instagram Post Carousel 2

6 manieren om je negatieve stress te verminderen

Wat is stress?

Stress is een normale menselijke reactie die bij iedereen voorkomt. In feite is het menselijk lichaam ontworpen om stress te ervaren en erop te reageren. Wanneer je veranderingen of uitdagingen ervaart (stressoren), produceert je lichaam fysieke en mentale reacties.

IMG 6713

"Het is keihard werken, discipline, toewijding en full focus voor een wasbordje"

Lees hier het verhaal van Dominique en haar wasbord uitdaging. Ik mocht samen met Dominique de 72 uur van de Special Forces bij de Unbreakable Academy doen. Ze was mijn teammaatje en één van de twee vrouwen in ons team. 

Super sterk en wat mij betreft echt een Pow-Her vrouw! Ik vroeg haar of ze voor mij haar ervaring wilde uitschrijven over haar "wasbord" fotoshoot.  Lees snel verder.