Het succes verhaal van Wendela
Hero in the picture Wendela: "De coaching met Wieteke heb ik als zeer positief ervaren."

Samen met een aantal andere fijne cursisten zorgde Wieteke voor een veilige en integere omgeving en durfden wij ons open en kwetsbaar op te stellen. We durfden de diepte in te gaan en onszelf uitdagende vragen te stellen en vooral te voelen wat bepaalde gebeurtenissen en situaties mee ons hadden gedaan en doen. Voor mijzelf betekende dit een eye-opener hoe ik in bepaalde situaties reageerde en daar mee om ging, maar vooral in te zien dat dat crux was om te veranderen; Voelen!  

Ik besefte dat dit niet iets was wat ik 1-2-3 zou kunnen veranderen. Toen ik accepteerde dat het proces niet moest gaan zoals het moet of hoort (de lat wegnemen), maar het liet gaan zoals het ging, kon ik loslaten en werken aan mijzelf. Dit had tijd nodig en ben toen gestart met de 1:1 coaching met Wieteke. Het proces voelde voor mij heel positief; ik kreeg inzicht in mijn gewoontes en overtuigingen (bewust en onbewust) en ging luisteren naar mijn gevoel. Maar vooral oprechte aandacht en tijd voor mezelf! Iets waar ik de afgelopen tijd flink aan voorbij was gegaan..

De coaching met Wieteke heb ik als zeer positief ervaren; door middel van kennisoverdracht (met behulp van de tekenskills van Wieteke ), open en eerlijke reflectie, praktische oefeningen en opdrachten voor thuis, merkte ik dat ik iedere week stappen maakte. In combinatie met het volgen van personal trainingen, voelde dat enorm goed! Ik weet nu welke balans voor mij de juiste is en hoe ik moet zorgen deze te behouden. Het zal een uitdaging blijven, maar dat geeft niet. Het feit dat ik me er bewust van ben en weet hoe ik er mee om moet gaan, is een enorme stap voorwaarts.  

Wieteke, ontzettend bedankt voor de fijne en goede coaching!!

Bekijk ook