Het succesverhaal van Karen
Hero in the picture Karen: "Alle sessies hebben heel veel indruk op mij gemaakt. Veel meer dingen ben ik nu aan het omdenken, maar ook dingen los laten"

De sessies in groepsverband vond ik erg prettig vooral omdat andere verhalen herkenbaar voor mij waren. Ookal kwam het van een hele andere achtergrond en een ander persoon, het was vaak
toch een spiegel, wellis waar op een andere manier.

De kaarten die we gebruikten vond ik heel fijn bruikbaar en ook leuk dat hier verschil in zat en ze allemaal een andere benadering hadden. Dit bracht nieuwe inzichten en nieuwe verhalen. Plaatjes, woorden, het kwam meer tot leven dan alleen in je hoofd of in het boek.
Het handboek is mooi uitgewerkt. Sommige vragen vond ik moeilijk te beantwoorden maar als je hier goed de tijd voor nam was dit haalbaar.
Alle sessies hebben heel veel indruk op mij gemaakt en merk dat ik hier nog steeds mee bezig ben. Veel meer dingen ben ik nu aan het omdenken, maar ook dingen los kan laten en in het moment genieten.
Vooruit blikken, doelen stellen naar een heel jaar vind ik moeilijk omdat ik dan bang ben naar het falen, dat durven is nog een drempel. Zeker nu ik meteen de 1e week van januari op werkgebeid een tegenslag kreeg. Maar toch heb ik dit voor mezelf kunnen buigen naar een
positieven gedachten en deuren open gemaakt die ik anders misschien niet open had gemaakt. Dit werd duidelijk versterkt door de manier van denken die ik leerde bij tijdens de coachingsessies met Wieteke.
Rust pakken, mogelijkheden zien, kleine stappen zijn ook stappen en zijn bij elkaar de stapjes om grote doelen te bereiken.

Vanwege privacy redenen hebben wij een andere naam en geen foto's gebruikt.

Bekijk ook