Verhalen van ONE80 Hero's

Hero in the picture: Dajana(26) moeder van 2 kinderen

“Every day is a chance to get better”

Na een lange pauze begon ik vorig  jaar (2020) te trainen bij One80 Personal Fit Studio.

Ik wilde heel graag sterker en fitter worden en een strakker lichaam krijgen want ik zat niet goed in mijn vel, mentaal en ook niet fysiek.

Toen begon mijn sport avontuur. De eerste stappen waren best wel moeilijk, maar niet onmogelijk en tijdens de Corona crisis besefte ik nog meer hoe belangrijk een gezonde lifestyle is.

Ik ben momenteel moeder van 26 jaar heb 2 kinderen en ik ben getrouwd. Mijn man heeft een drukke baan dus ik ben vaak thuis met de kinderen.

Sporten vond ik altijd al leuk. In mijn jeugd heb ik altijd veel gesport. Ik vind sporten nooit saai en ik haal er veel plezier uit, zo kan ik ook mijn dag goed beginnen. Na de bevalling van mijn eerste dochter begon weer de zoektocht om het trainen weer op te pakken, maar ik wilde iets doen waarmee ik duurzame resultaten mee zou behalen en goede begeleiding zou krijgen. Toen kwam ik bij Wieteke terecht en dat voelde direct goed. Zij heeft een team van trainers om haar heen die allemaal volgens dezelfde werkwijze werken.
Mijn trainer is nu Joram. Hij voelt feilloos aan hoe mijn belastbaarheid is en welke oefeningen voor mij goed zijn en welke niet. Ik train nu minimaal 2x in de week in de groep en soms pak ik personal training erbij. Ik ben dol op krachttraining en heb uiteindelijk mijn sport gevonden en dat is klimmen (boulderen).

Ik voel mij weer sterk en energiek en ik kan veel meer aan in mijn privé leven. Het was de moeite echt waard.
Het draait bij mij niet meer om het perfecte lichaam want perfectie bestaat niet en maar goed ook. Het is mij zoveel meer waard om mij goed te voelen, je lichaam liefhebben, gezond bewegen, gezond eten en zo heb ik een bewustere en gezondere lifestyle gecreëerd voor mijzelf. Ik heb ook een positiever zelfbeeld gekregen en meer zelfvertrouwen. Sport maakt mij mentaal en fysiek sterk en mijn gezondheid gaat vooruit en daarom vind ik sporten/trainen bij One80 zo leuk en bijzonder. Het is niet alleen trainen maar het totaal plaatje.

Ze hebben mij de juiste technieken aangeleerd en waarom je bepaalde oefeningen doet en hoe je ze correct uit moet voeren. Ik heb veel geleerd over voedzaam eten, goed slapen, goed je rust pakken en hoe belangrijk een goede ademhaling is.

Het hele proces van beter eten, op een andere manier sporten, meer rust nemen en de juiste ademhaling waren allemaal uitdagingen voor mij, maar stap voor stap is het mij gelukt dankzij de hulp van Wieteke en haar team. Ik sta altijd open voor nieuwe inzichten en verbeteringen, want ik heb gemerkt dat het mij sterker en beter maakt.

Wat ik ook geleerd heb bij ONE80 fit is mijn grenzen te verleggen en alles uit mijn lichaam te halen. Ik vind het wonderlijk hoe wij mensen gemaakt zijn en wat wij met ons lichaam kunnen doen. Uiteindelijk draait het allemaal om hoe je mindset is. Je kunt namelijk meer dan je denkt. Ik had vaak de gedachte “ik kan dat niet” terwijl ik het nooit had geprobeerd. Bij ONE80 lieten ze mij zien dat ik het wel kon en gaven zij mij het vertrouwen.

“Kwetsbaarheid durven tonen maakt je tot een sterker persoon”.

Ik ben het hele team van ONE80 dankbaar hoever ik ben gekomen vooral aan Joram en Wieteke.

Dank jullie wel!

Heel veel liefs Dajana xx

(ivm Corona: foto is gemaakt in de zomer van 2020 toen we nog binnen mochten trainen)

Meer verhalen

close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram