GRATIS voorlichtingsbijeenkomst
Sportvasten
FB IMG 1517512492802

De voordelen van Sportvasten:

Maak de switch van suikerverbranding naar vetverbranding

Meer energie 

Verbetert de sportprestaties 

Vermindert de ontstekingsreacties in je lichaam

Verbetert de mentale focus

Woensdag 17 april 20:00 uur bij ONE80 Personal Fit Studio

Ontdek de kracht van Sportvasten! Op zoek naar een effectieve methode om fitter, gezonder en slanker te worden? Dan is Sportvasten misschien wel dé oplossing voor jou. Door middel van training, vasten en de juiste voeding kun je jouw lichaam stimuleren om over te schakelen naar de vetverbranding. Dit kan leiden tot gewichtsverlies, meer energie en een verbeterde sportprestatie.
Op 17 april organiseren we een gratis voorlichtingsbijeenkomst bij ONE80 Personal Fit Studio in Vlaardingen. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je alles over Sportvasten en wat het voor jou kan betekenen. Kom langs en laat je inspireren door onze expert Claire, stel al je vragen en ontdek of Sportvasten bij jou past.
📍 Locatie: ONE80 Personal Fit Studio in Vlaardingen
💰 Investering: € 0,-
🕗 Tijd: Inloop vanaf 20:00 uur, start programma om 20:15 uur

Ben jij klaar om jouw gezondheid naar een hoger level te tillen?Meld je dan nu aan voor de gratis voorlichtingsbijeenkomst op 7 april bij ONE80 Personal Fit Studio in Vlaardingen. Stuur een mail naar info@one80fit.nl of klik op bovenstaande button.

Tot dan!

Wat de deelnemers zeggen over Sportvasten met ONE80fit

"Ik had dit echt even nodig. Ik moest afkicken van de suikers"

Ik heb allerlei diëten gedaan en ik was overal klaar mee. Ik ging sporten bij ONE80fit en na een paar maanden raadde ze mij het Sportvasten aan. Je gaat 3 dagen afbouwen met eten en daarna kom je in 3 vastendagen. Ik vond het een prettig programma na alles wat ik al geprobeerd had. Ik kickte af van de suikers en waardeerde weer de smaak van pure voeding.

Simple Profile Photo Instagram Post 2

Stephanie
Lid sinds 2021

"Ik bleef maar hangen in mijn prestaties"

Als fanatiek wielrenner was ik vastberaden om mijn prestaties te verbeteren, maar leek ik telkens op een plateau te blijven hangen. Na wat onderzoek ben ik terecht gekomen bij Sportvasten. Na het voltooien van dit programma zijn mijn sportprestaties aanzienlijk vooruit gegaan. In slechts 10 dagen ben ik 4 kg afgevallen en voel ik me nu topfit. Dit heeft echt een positieve impact gehad op mijn trainingen en ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar verbetering in zijn sportprestaties. 

Simple Profile Photo Instagram Post 3

Arjan
Geen lid, externe deelnemer

"Ik was echt suikerverslaafd"

Sinds ik gestart ben met Sportvasten merk ik dat ik mijn suikerverslaving beter onder controle heb. Ik merk dat ik minder snoep en gezonder eet, wat heeft geleid tot een toename van energie en gewichtsverlies. Ik heb nu al twee keer de 10-daagse kuur gevolgd en vast standaard een dag per week, wat mij ontzettend goed doet. Sportvasten is voor mij echt een "Way of Life" geworden en ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een gezondere levensstijl. 

Simple Profile Photo Instagram Post 4

Coert
Geen lid, externe deelnemer

Laat hier je gegevens achter wanneer je meer informatie wilt over Sportvasten of wanneer je jezelf wilt aanmelden

Vul je gegevens in en wij verwerken je aanmelding!

Versturen

Veelgestelde vragen

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een combinatie van sporten, vasten en gezond eten. Sportvasten is geen dieet maar een 10-daagse trainingsmethode welke de stofwisseling dwingt structureel over te schakelen van suiker- naar vetverbranding. Het lichaam haalt zijn energie dan niet langer vooral uit suiker maar uit vet; er wordt meer vet verbrand en overtollige vetreserves zoals buikvet nemen af. Gemiddeld vallen daarom mannen 4 tot 6 kilo af na 10 dagen en bij vrouwen is dit 2 tot 4 kilo.

Hoe werkt Sportvasten?

Tijdens Sportvasten ga je gedurende 10 dagen een specifiek dieet volgen, aangevuld met sporten en vasten. Hierdoor wordt je lichaam gestimuleerd om over te schakelen naar een staat van vetverbranding, wat kan leiden tot verbeterde prestaties en gewichtsverlies.

Wat zijn de voordelen van Sportvasten?

De voordelen van Sportvasten kunnen zijn: verbeterde stofwisseling, meer energie, vetverlies, betere sportprestaties, verhoogd uithoudingsvermogen en een gezondere levensstijl.

Is Sportvasten geschikt voor iedereen?

Sportvasten is niet geschikt voor iedereen. Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zwangere vrouwen of mensen met een eetstoornis wordt geadviseerd om eerst medisch advies in te winnen voordat ze beginnen met Sportvasten.

Wat zijn de kosten voor een Sportvasten kuur?

De kosten voor de 10-daagse Sportvastenkuur, inclusief begeleiding, supplementen en éénmaal sporten, bedragen €249 per persoon. Naast deze kosten komen nog de uitgaven voor de voeding die je moet eten, maar deze zullen geleidelijk verminderen gedurende de kuur.